Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 31 грудня

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 31 грудня

Козеріг

Козероги сьогодні, 31 грудня, будуть досить консервативні у своїх уподобаннях. Як у дитинстві, Ви будете їсти улюблений салат "олів'є" і чекати новорічного привітання від президента країни. Можливо, є сенс трохи урізноманітнити програму, щоб Новий рік запам'ятався яскравими емоціями.

Водолій 

Сьогодні, 31 грудня, Водолії запланують багато заходів на вечір і навіть складуть сценарій, що і за чим. Але всі надії втілити написаний сценарій у життя підуть прахом вже в той момент, коли вилетить пробка шампанського. Швидше за все, імпровізація — те, що Вам в даний момент потрібно.

Риби

Зірки сьогодні, 31 грудня, кажуть про те, щоб Риби в святкову ніч приділили час своїй родині, а не моментально бралися за телефон і після бою новорічних курантів приймалися вітати всіх друзів і знайомих в смс або в соцмережах. Свято для того і створено, щоб відволіктися від буденних речей і провести його з тими, хто дійсно дорогий.

Овен

Овни сьогодні, 31 грудня, будуть знаходити позитив навіть там, де для нього немає приводу. Ваш позитивний настрій "заразить" і інших людей. Це стане відмінним початком для галасливої святкової вечірки. Є шанс, що в цей вечір у Вас зав'яжуться відносини, які переростуть у щось більше.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 31 грудня, говорить про те, щоб Ви пустили ситуацію на самоплив і не приділяли зайвої уваги організації святкової вечірки. Звичайно, накрити стіл і спланувати програму дуже важливо, але не варто улюблене свято перетворювати на "обязаловку", від якої ніхто не отримає задоволення.

Близнюки

Сьогодні, 31 грудня, Близнюкам вдасться виділитися з натовпу гостей, завдяки екзотичному наряді і зачісці, над якою трудилися майстри. Є шанс, що Ваш ефектний зовнішній вигляд приверне увагу людини, про яку Ви давно мрієте назвати своєю другою половинкою.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 31 грудня, говорить про те, що Ви не тільки отримаєте величезну кількість поздоровлень і подарунків, але і будете вражені головною зустріччю у Вашому житті. І все це у святкову новорічну ніч. Саме з цією людиною Вам судилося провести життя.

Лев

Леви сьогодні, 31 грудня, відчують напад ревнощів з-за того, що Ваш коханий дозволить собі відповісти на флірт якоїсь легковажної особи. Навіть після того, як Ви всім своїм виглядом показали, що Вам це неприємно, Ваша друга половинка ніяк на це не відреагує. Не дозволяйте, щоб Вам зіпсували довгоочікувану вечірку.

Діва

Дівам сьогодні, 31 грудня, доведеться боротися з власною лінню. Ви настільки втомитеся, що захочете провести вечір далеко від загальних веселощів. Повноцінний сон і спокій замінять Вам всю розважальну програму.

Ваги

Терезам сьогодні, 31 грудня, загрожує провести вечір у веселій і невимушеній обстановці. Навіть Ваш високий статус не завадить Вам розслабитися і щосили повеселитися з друзями. Забудьте про забобони і насолоджуйтеся ввечері.

Скорпіон

Сьогодні, 31 грудня, Скорпіони стануть душею компанії. Іскрометні жарти і зауваження зроблять Вас улюбленцем публіки. Вам не вдасться цей вечір провести на самоті. Пізніше Ви ще не раз почуєте свої тости і жарти вже в іншій компанії.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 31 грудня, говорить про те, щоб Ви з вдячністю приймали подарунки і привітання навіть від тих, хто Вам не дуже приємний. Пам'ятайте, що такі свята як раз і створені для того, щоб прощати і налагоджувати відносини. Не бійтеся здаватися вразливим людиною, прощаючи іншим їх недоліки.