Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 грудня

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 29 грудня

Овен 

Зірки будуть вимагати від Овна уваги і турботи по відношенню до тих, хто перебуває з ним поруч. Можливо, мова йде про роботу, і від Овна знадобиться поділитися своїми знаннями і досвідом. А може бути, допомоги потребуватиме друг, і Овну доведеться вислухати і підтримати. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Овна перед вибором – допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки радять Овну, якщо це в його силах, допомогти, – зроблене добро обов'язково до нього повернеться, а світ стане світліше і краще.

Телець 

Навколишні здатні вилити на голову Бичка чимало критики. Це може виявлятися в різній формі – від ласкавого подшучіванія близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Тільця будуть кидатися в очі оточуючим, ну а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Бичку прикростей, йому варто поставитися до всього з гумором. Або ж піти по раді з анекдоту: «Хочеш позбутися від критики? Нічого не кажи, нічого не роби і будь ніким».

Близнюки 

Зірки попереджають Близнюків про те, що від їхніх очей приховано щось важливе! Можливо, за їх спиною плетуть інтриги, а вони про це навіть не підозрюють; хтось непомітно вставляє їм палиці в колеса, шкодить кар'єрі або розпускає чутки за спиною. Щоб все це не завдало справах і репутації Близнюкам шкоду, зірки радять їм тримати очі і вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх – благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Рак 

В Раку прокинеться бухгалтер! Йому будуть відмінно вдаватися будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння і пунктуальності. Завдяки цим якостям, йому не складе труднощів прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре Рак буде рахувати гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування домашнього бюджету і розумних витрат. Покупки здатні радувати Рака довгі роки, так що зірки радять йому вибратися на шопінг.

Лев 

У всіх справах на першому місці у Лева буде стояти своє «Я»! Гороскоп на цей день наділяє його величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. З-за цього Лев буде схильний приймати рішення одноосібно, не прислухаючись до думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані турботою про те, як краще. Правда, у навколишніх самовпевнена поведінка Лева навряд чи знайде розуміння, так що при всіх його благих намірах не виключені конфлікти і протидію з боку.

Діва 

Зірки радять Діві приділити особливу увагу близьким людям. Навіть якщо у неї багато роботи, варто вирватися з-під гніту справ, щоб побути разом з тими, хто їй дорогий. Можливо, Діва вже давно не розмовляла з близькою людиною по душах, а може, між ними накопичилися взаємні претензії і образи? Для того щоб все виправити, Діві не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка по парку, похід в кафе або в кіно, спільне приготування вечері – найпростіші справи, зроблені разом, повернуть в її серці мир і спокій. А що в житті може бути важливіше?

Терези 

Гороскоп Терезів не передбачає надлишку реалістичності – Ваги здатні повірити в чудеса! Цілком можливо, що якісь події, якими вони стануть свідком, не будуть вкладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, Ваги випробують почуття дежавю або на їх очах відбудеться дивовижна подія, збіг або явище. А може бути, між Вагами і симпатичним Хтось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже любов – це теж диво, що наука поки що не змогла пояснити.

Скорпіон 

Успіх Скорпіону принесуть тільки прості, консервативні шляхи. Якщо він наважиться на сміливий експеримент або надіявся на експромт, то пошкодує. Втім, гороскоп і не схиляє Скорпіона до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Журавлями в небі Скорпіон віддасть перевагу надійну синицю в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе йому не тільки в справах, але і в спілкуванні, і в особистому житті.

Стрілець 

Зірки то і діло будуть схиляти Стрільця давати оточуючим поради, причому ці поради будуть вельми слушними! Стрілець буде це робити просто так, за велінням душі, коли його ніхто не просить. Ну а якщо вже до нього звернуться за допомогою, то він зуміє відмінно (не тільки словом, але і справою) цю допомогу надати. Єдине «але»: тих, кого він опікує, треба приготуватися до активної критики з його боку. Стрілець безжально вкаже на всі їх помилки і недоліки.

Козеріг 

Зірки віщують Козерогові не самий сприятливий день, однак причиною цього будуть не стільки зовнішні обставини, скільки він сам. Козеріг буде схильний дратуватися на все, його здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! З-за цього можливі конфлікти, образи та непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Козерогові необхідно звести спілкування до мінімуму і зайнятися чимось позитивним – наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Водолій

З самого ранку все може валиться у Водолія з рук. Він здатний відчути занепад сил, але найгірше, що він може це зробити, – це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не схиляє Водолія до трудових (та й взагалі будь-яким іншим) подвигів, і з цим треба змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Водолій ризикує провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Водоліям доведеться розслабитися і плисти за течією. Нехай він багато чого не встигне зробити, але зате і не зможе нічого нашкодити.

Риби 

Рибам необхідно бути делікатніше з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки, на жаль, не будуть їх до цього схилити. Їх нетерпимість і вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять в сьогоднішні плани Риб, їм доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: «Не роби і не кажи іншим того, чого не бажаєш собі».