Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 1 січня

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 1 січня

Козеріг

Козероги сьогодні, 1 січня, не захочуть залишати свій затишний будинок, навіть незважаючи на те, що вже всі теми з рідними давно обговорили. Ви будете отримувати велике задоволення від усього, що відбувається в цей святковий день.

Водолій

Сьогодні, 1 січня, Водолії будуть шукати тихий і спокійний куточок, щоб провести його на самоті і наодинці зі своїми думками. На жаль, така перспектива сьогодні Вам не світить. Галаслива компанія знайде Вас і вдома. Але Ви не турбуйтеся, на те він і Новий рік, щоб проводити його на веселій ноті.
 Риби

Зірки сьогодні, 1 січня, говорять про те, щоб Риби отримували задоволення від того, що відбувається. На цьому святі життя Ви справите на всіх велике враження не тільки зовнішнім виглядом, але і добротою і чуйністю. Вміння сіяти навколо себе гарний настрій, послужить Вам добру службу.

Овен

Овни сьогодні, 1 січня, будуть радувати себе та оточуючих відмінним настроєм. Ви у всьому будете знаходити привід для посмішки. Єдине, що принесе Вам невеликі проблеми — це легкий розлад шлунка після бурхливого святкування. Але це все можна виправити. Насолоджуйтеся вихідним днем.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 1 січня, говорить про те, що Ви несподівано отримаєте приємні новини від близької людини, з яким з вагомих причин, але не за Вашою згодою, припинили спілкування. Ви без зволікання захочете донести це до найближчих родичів. Після того, як вони розділять Вашу бурю захвату, Ви приступите до продовження новорічного застілля. День гарного настрою забезпечений.

Близнюки

Сьогодні, 1 січня, Близнюки не захочуть залишати будинок в спробі зробити день яскравішим. Всі головні емоції дня будуть сконцентровані на Вашій другій половинці, яка в піднесеному настрої захоче зробити відверте зізнання…

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 1 січня, говорить про те, щоб Ви приділили увагу своєму здоров'ю. Якщо після бурхливого святкування Ви відчуваєте себе погано, не варто сподіватися, що п'ятниця пройде активно. Вам належить усвідомити, що перший день нового року вже майже завершився.

Лев

Леви сьогодні, 1 січня, підіб'ють всіх вийти на прогулянку. Навіть ті, хто зазвичай були домосідами, відгукнуться на Вашу пропозицію. Можете бути впевнені, що це буде дуже доречно покликати з собою близьких друзів, які, як і Ви, встигли втомитися від щедрих столів і від святкової обстановки. Гарний настрій забезпечено!

Діва

Дівам сьогодні, 1 січня, належить відвідати кілька цікавих заходів, де Ви зустрінете людину, яка з першого погляду зуміє зайняти міцне місце у Вашому серці і думках.

Ваги

Терезам сьогодні, 1 січня, належить відчути втому від великої кількості спілкування, яким Ви за ніч насититесь. Єдиним побажанням цей день буде затишна ліжечко, душевний фільм і спокій.

Скорпіон

Сьогодні, 1 січня, Скорпіони виконають план на місяць вперед, що стосується спілкування з родичами: Ви побачите всіх, з ким не спілкувалися роками. Бурхливе обговорення чийогось заміжжя стане причиною того, що Ви захочете швидше опинитися в обіймах коханої людини.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 1 січня, говорить про те, щоб Ви проведете день в малознайомій компанії. Люди, які волею долі будуть Вас оточувати, виявляться надзвичайно цікавими співрозмовниками. З багатьма з них Ви зав'яжете дружні відносини. Є шанс, що хтось із них виявиться Вашою другою половинкою…