Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: співачка Тетяна Решетняк вперше показала сина (ФОТО)

21/12/2016     Автор: Яна Романська
Ексклюзив: співачка Тетяна Решетняк вперше показала сина (ФОТО)

Решетняк вперше за довгий час з'явилася на публіці в компанії сина.

У столичному кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра анімаційної комедії "Ваяна". Першим в Україні нову роботу творців фільмів "Зоотрополіс" і "Холодне серце" побачили актори "Дизель-шоу" Єгор Крутоголов та Євген Сморигін з сім'ями, Дмитро Ступка та Поліна Логунова, Олег Панюта, екс-солістка Nikita Юлія Кавтарадзе, співачка Тетяна Решетняк та інші гості, передає Корупція.Стар

Також захід відвідав співак і лідер гурту ТНМК Олег Михайлюта, який став українським голосом напівбога Мауї у "Ваяні", з сином. В оригіналі цей персонаж говорить голосом Дуейна Джонсона.

Підопічна режисера Алана Бадоєва співачка Тетяна Решетняк вперше за довгий час з'явилася на публіці в компанії сина Даніеля. Для виходу в світ Решетняк вибрала широкі штани і чорний гольф.

Про фільм: безстрашна Ваяна, дочка вождя маленького племені на острові в Тихому океані, більше всього на світі мріє про пригоди і вирішує відправитися в небезпечну морську подорож. Разом з колись могутнім напівбогом Мауї вони мають перетнути океан, битися зі страшними чудовиськами і зруйнувати древнє закляття.

15_main_new-1482321827 126a1423