Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: Сергій Сосєдов вперше розповів про свою сім’ю

20/12/2016     Автор: Яна Романська
Ексклюзив: Сергій Сосєдов вперше розповів про свою сім’ю

Епатажний суддя шоу Х-фактор вперше заговорив на особисті теми, передає Корупція.Стар

Сергій Сосєдов зізнався, що у нього склалися дуже спокійні родинні стосунки зі старшим братом, проте тісної дружби немає через різницю у віці. Музичний критик на 8 років молодший за свого брата.

У Сосєдова двоє племінників — Олексій та Наташа.

"Що стосується племінників, то у мене з ними немає контакту, хоча і сварок теж ніколи не було. При зустрічі тільки Привіт! До побачення!. Ні моя невістка, ні брат, ні племінники ніколи не дивилися і не дивляться шоу з моєю участю", — ділиться Сергій.

За словами Сосєдова, його племінники ніколи не цікавилися його думкою щодо шоу-бізнесу або творчості якихось артистів.

"Хоча вони прекрасно знають, що я знайомий практично з усіма зірками естради, але їх ніколи не хвилювало моя думка про це. І мені навіть здається, що у них є дивний комплекс з приводу того, що їх дядько відомий журналіст і музичний критик. Ось такі відносини", — нарікає він.

Мама Сергія за професією інженер-технік. Зараз вона на пенсії, займається будинком, прибиранням, пранням.

"Вона прекрасно готує. Вона завжди чекає мене вдома. Мені здається, що це єдина людина в житті, яка чекає мене", — каже шоумен.

Батько Сосєдова помер у 2009 році у віці 79 років. За основною своєю професією він міліціонер. 30 років відслужив в органах ГУВС, і працював у відділенні по охороні метрополітену.