Плітки
Подобається

Аж щелепа відвисла: неповнолітня повія розповіла про зв’язок з відомим політиком (ФОТО)

20/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Аж щелепа відвисла: неповнолітня повія розповіла про зв’язок з відомим політиком (ФОТО)

Вони хоч і зірки, але в іншому – звичайні чоловіки і теж мають свої слабкості. Наприклад,  до продажного кохання! Але не всі ходять наліво з розумом, передає Корупція.Стар

Девід Бекхем. Як це не прикро, цей зовні ідеальний багатодітний татусь теж не без гріха! Декілька років тому американська повія повідала ЗМІ шокуючі подробиці її регулярних зустрічей з англійським футболістом. Як розповіла дівчина, за кожну ніч палкого кохання Девід платив їй по 4 тисячі зелених, а за ніч з «подружкою» – 6 тисяч.  Девід відхрещувався як міг – навіть подав до суду за наклеп – та програв – бо не зміг довести, що не спав з повіями. Полиняв на 272 тисячі зелених! Хороша спроба, Девіде!

Сільвіо Берлусконі. Колишній італійський прем’єр – справжня хтива тварина! Його розпусні вечірки «бугна-бунга» досі надихають сценаристів, коли вони пишуть фільми для дорослих. Та одну історію вписали не у сценарій, а до кримінальної хроніки, а сивочолого жеребчика мало не запроторили до в’язниці! Рубі – одна з, назвемо так, гостей його вечірок, виявилася неповнолітньою повією! Зрозуміло, що Сільвіо все заперечував – а 10 тисяч євро за ніч – то просто матеріальна допомога нещасній!

Кріштіану Роналду. Цей футболіст теж стратив, коли зв’язався з тією ж «нещасною», але гарячою штучкою Рубі. Не встигли вщухнути скандали з Берлусконі, як дівчина на весь світ заявила, – вона провела платну ніч кохання з одним з кращих футболістів світу! І дуже обурилася, коли на ранок замість зіркового чоловіка знайшла 4000 євро і записку: «Дякую за все. Гроші в сумочці».

Едді Мерфі. Король комедії і король найбезглуздіших ситуацій! Якби ж він просто попався з повією! Він попався з повією-трансвеститом. І якби ж він хоча б відмовчався, доки все уляжеться! Він почав ліпити такі тупі відмазки, що ще більше ускладнив ситуацію та довів її до абсурду. За його словами, він просто підвіз жінку. Яка виявилася чоловіком. Який виявився трансвеститом…

Хью Грант. Цей актор публічно визнав свій зв’язок із повією. І правда, навіщо заперечувати очевидне! Коли Хью спіймали зі спущеними штанями прямо під час цього діла, здійнявся неабиякий галас. Щоб якось залагодити провину, він прийшов на ток-шоу із зізнанням: так – було, так – платив, так – грішний. Фанатки, які ладні були б зробити для Гранта все що завгодно – даром, простили цього до безтями солодкого актора за продажне кохання. Але наступного разу просили звертатися до них. Безкоштовно!