Вашим дітям і не снилося: Віра Брежнєва розповіла, чим займаються її доньки (ФОТО)

19/12/2016     Автор: Яна Романська
Вашим дітям і не снилося: Віра Брежнєва розповіла, чим займаються її доньки (ФОТО)

Екс-"ВІА Гра", співачка Віра Брежнєва, яка знялася у кліпі з Тіматі, розповіла про захоплення та плани її доньок, передає Корупція.Стар

За словами Брежнєвої, старша донька Соня як і раніше планує поїхати навчатися до Америки. Наразі дівчина вчиться в американській школі, що дуже подобається її зірковій мамі.

"Я її дуже розумію. І не тому, що вона поїде подалі від мами, а тому що це Америка. Це новий досвід, нові горизонти. Якби у мене в дитинстві були такі можливості, у віці Соні, я б вчинила так само", — сказала Брежнєва.

А от стосовно молодшої донечки Сари, Віра розповіла, що цьогоріч дівчинка пішла до першого класу.

"Вона ось-ось закінчить. Ви ж знаєте, що у першому класі зараз не ставлять оцінок, але у нас є смайлики. Сара показує дуже гарні результати, навіть при тому, що вона взагалі не хотіла йти до школи. Вчителі хвалять, вона ходить на музику, і вчителька музики її також хвалить", — похизувалася артистка.

До речі, у Росії Брежнєва зібрала майже всі нагороди, однак у рідній країні ще жодного разу не була в номінаціях. На це співачка відповіла

"Це дивно. Я живу в Україні від самого народження. І мене жодного разу тут нікуди не номінували. Але я не засмучуюся, головне, коли я приїжджаю з концертами у міста, приходить публіка і хоче бачити мене, любить мене, співає разом зі мною. Тобто я розумію, що народ мене визнає. Для мене це найголовніше", — сказала Брежнєва.