Дочка Меладзе і фаворит Паулса привітають українців з Новим роком

19/12/2016     Автор: Яна Романська
Дочка Меладзе і фаворит Паулса привітають українців з Новим роком

У Києві пройде третя церемонія нагородження "Майбутнє нації".

Сьогодні в День святого Миколая в національній Опері України відбудеться шоу "Карнавальна феєрія", передає Корупція.Стар

В рамках цієї події пройде третя церемонія "Майбутнє нації". Цей захід, де будуть нагороджувати представників нового музичного покоління України – дітей, які зуміли завоювати не тільки українську, а й європейську сцену, піднятися на найвищі щаблі визнання, підкоривши глядачів своїм талантом і професіоналізмом. Номінанти премії – діти, які прославляють Україну в усьому світі. У попередні роки номінантами премії ставали: Анастася Петрик, Ганна Ніконова, Софія Тарасова та Анастасія Багінська і ін.

Організатори шоу готують гарний настрій і численні сюрпризи для гостей церемонії. Оскільки захід передбачає візит на нього цілими сім'ями, то організатори події подбали про те, щоб нудно не було людям різного віку. Причому, свято має починатися буквально з вішалки. У холах першого та другого поверхів національної Опери буде організовано кілька локацій, в яких гості зможуть влаштувати новорічну фотосесію.

Безпосередньо концертна програма складається з двох частин. У першій – пройде нагородження дітей, які відзначилися у 2016 році в нашій країні. Вручати призи і нагороди їм будуть відомі в Україні особистості: зірки телебачення, шоу-бізнесу та спорту. А в другій частині концерту пройде зйомка новорічного різдвяного шоу "Карнавальна феєрія", яке Перший національний канал покаже в ефірі в новорічну ніч. Вести церемонію буде Тимур Мірошниченко зі своїми юними помощнікамі- вихованці Академії "А +" – Аріна Никонова і Дарія Пятова. Шоу обіцяє бути насиченим – дуети зірок і дітей, прем'єри пісень, численні спецефекти, зйомка новорічного ефіру для Першого телеканалу, яка вийде в ефір у ніч з 31 грудня 2016 на 1 січня 2017.

У числі учасників шоу-програми: Олександр Пономарьов, Злата Огневич, Алексс, Alyosha, Поліграф Шариков (екс-Серьога), Олег Винник, піаніст-віртуоз Євген Хмара, Иллария, Світлана Тарабарова, переможець "Євробачення 2011" від Азербайджану Ельдар Гасимов, групи EMOTION, "SAHA" і "М-band", дочка Костянтина Меладзе Лія, кубинських співак Роберто Кель Торрес і латиш Інтарс Бусуліс, нинішній фаворит легендарного композитора Раймонда Паулса.