Новини про зірок
Подобається

Євробачення-2017: названі всі члени журі Національного відбору

18/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Євробачення-2017: названі всі члени журі Національного відбору

Телеканали СТБ і UΛ: Перший озвучили імена всіх членів журі Національного відбору на «Євробачення-2017», передає Корупція.Стар

У лютому оцінювати учасників прямих ефірів в рамках відбору на «Євробачення-2017» будуть: музичний продюсер відбору, член журі шоу «Х-фактор-7» Костянтин Меладзе; переможниця «Євробачення-2016», народна артистка України Джамала і артист, композитор, член журі «Х-фактора-7» Андрій Данилко .

«Дуже відповідально і почесно бути членом журі Національного відбору. Мені приємно і трохи страшно, тому що серед конкурсантів напевно виявляться мої колеги, з якими ми перетинаємося на фестивалях, концертних майданчиках. Точно знаю, що буду об’єктивною, адже мій принцип – завжди говорити правду. Вірю, ми виберемо гідного представника України », – коментує Джамала, перемога якої на сцені« Євробачення 2016 »в Швеції стала справжнім тріумфом для України.

 

«В минулому році Національний відбір як би перегорнув нову сторінку нашої української сцени. І в цьому році хочеться знову відкрити цікаві імена. Хочеться змін, наприклад, щоб Україна представив або чоловічий колектив, або сольний виконавець, але саме хлопець », – озвучує свої очікування Андрій Данилко, для якого це буде вже другий Національний відбір в якості члена журі.

Перший етап відбору в самому розпалі. Починаючи з 1 вересня, команда проекту отримала близько 500 заявок від сольних виконавців і груп, 100 з них паралельно беруть участь в онлайн-голосуванні на сайті СТБ. Всі аудіо- та відеозаявки Костянтин Меладзе переглядає особисто.

Костянтин Меладзе:

«Мене як музичного продюсера Національного відбору нескінченно радує, що в нашій країні така величезна кількість молодих, талановитих, сучасних, які думають музикантів, – говорить Костянтин Меладзе. – Уже зараз серед тих, хто надіслав заявки, я бачу дуже цікавих виконавців, які можуть гідно представити Україну на Міжнародному пісенному конкурсі. Серед них є і нові імена, і вже добре відомі; є дуже самобутні хлопці з «Х-фактора». Всіх їх хочеться показати в прямих ефірах Національного відбору, щоб глядачі побачили, яка різноманітна музика у нас є; хочеться дати майданчик молодим виконавцям, щоб представник від нашої країни, якого ми всі разом виберемо 25 лютого 2017 року, дійсно представляв сучасну українську музику ».

Ті учасники, які пройдуть відбір за заявками, будуть запрошені на прослуховування до Костянтина Меладзе. Після чого визначаться імена півфіналістів, яких Україна побачить в лютому в прямих ефірах Національного відбору на «Євробачення-2017». Переможець онлайн-голосування на сайті СТБ автоматично стає півфіналістом.

Система голосування в прямих ефірах залишиться без змін: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом смс, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються. Практика фінансової підтримки телеканалом СТБ представника від України на Пісенному конкурсі «Євробачення» також збережеться.

Прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017» пройдуть 4, 11, 18 і 25 лютого паралельно на телеканалах СТБ і UΛ: Перший.