Новини про зірок
Подобається

Тримайтеся міцніше! Розкрито шокуючу таємницю особистого життя Софії Ротару (ФОТО)

18/12/2016     Автор: Яна Романська
Тримайтеся міцніше! Розкрито шокуючу таємницю особистого життя Софії Ротару (ФОТО)

Згідно з розслідувань ЗМІ співачка була одружена двічі і має двох дітей.

За офіційною версією знаменита співачка Софія Ротару  один раз була заміжня. Її обранцем став музикант Анатолій Євдокименко, від якого артистка народила сина Руслана, передає Корупція.Стар

Але В'ячеслав Спесивцев, творець Московського молодіжного театру розповів журналістам шокуючу історію про молодість зірки. Він стверджує, що Софія Михайлівна була одружена двічі, більше того, має двох дітей. За словами Спесивцева, першим чоловіком артистки був Володимир Івасюк, автор "Червоної рути". Він трагічно помер в 30 років. Першого чоловіка Ротару знайшли повішеним, у Івасюка були переламані всі пальці і страшно спотворене обличчя. Незважаючи на це, слідчі органи оголосили самогубство. Втім, близькі артиста впевнені, що його жорстоко вбили.

Перед його смертю Ротару з батьками несподівано переїхала в Сочі. Тоді співачка вже була одружена з Анатолієм Євдокименко. Можливо, Івасюк передав улюблену чоловікові, здатному її захистити.

Спесивцев також стверджує, що під час зйомок фільму "Душа" у Софії Михайлівни викрали дочку, потім повернули. Ротару підтверджує, що у неї викрадали дитину, але, запевняє, що це був Руслан.

73_main