Сядьте, якщо стоїте: розкрито інтимну таємницю телеведучої Надії Матвєєвої

18/12/2016     Автор: Яна Романська
Сядьте, якщо стоїте: розкрито інтимну таємницю телеведучої Надії Матвєєвої

Телеведуча Надія Матвєєва зізналася, що вже кілька років живе і працює під псевдонімом. Переїхавши з Кременчука до Києва, Матвєєва змінила ім'я, сподіваючись, що воно допоможе їй впоратися з труднощами на новому місці, передає Корупція.Стар

— Одного разу мама розповіла мені сімейну історію, яку я не могла пам'ятати, хоча була її учасницею. Ще до того, як мені виповнилося півроку, я сильно захворіла — крупозне запалення легенів в той час було практично смертельним діагнозом. В одній із лікарень, де ми з мамою лежали, знайшовся лікар — молода людина, який настільки хотів зміцнити себе як професіонал, що віддав буквально всі сили для того, щоб мене, маленьку дівчинку, врятувати. І йому це вдалося. Коли це сталося, всі зітхнули з полегшенням, а бабуся сказала: «Треба було Надією називати її". Кілька місяців батьки називали мене Надюшею, але потім знову стали називати тим ім'ям, яке було дано від народження.

Коли мама нагадала мені цю ситуацію, у мене сталося осяяння: якщо я тоді змогла, ще маленька, нічого не розуміючи, подолати таку страшну проблему і продовжити жити, може бути це ім'я — Надя — допоможе мені знову зробити щось, чого я без цього імені зробити не можу? І коли я приїхала до Києва, то стала називати себе Надею. І все люди, які познайомилися зі мною в цьому місті, знають мене як Надію. А по паспорту я Людмила.

За словами телеведучої, з ім'ям Надія в її життя прийшли зміни, та й сама вона змінилася — стала більш рішучою і впевненою в тому, що «все добре обов'язково станеться». 

«Думаю, сили для того, щоб в це вірити — в моєму імені Надія», поділилася Матвєєва.

Ну ось, не дарма ж кажуть «як ви яхту назвете …».