Плітки
Подобається

Спокусниця: Олена Кравець вперше знялася голою, прикрившись величезним букетом квітів (ФОТО)

18/12/2016     Автор: Яна Романська
Спокусниця: Олена Кравець вперше знялася голою, прикрившись величезним букетом квітів (ФОТО)

Телеведуча Даша Малахова, режисер Ольга Навроцька та актриса Олена Кравець знялися в соціальному проекті Silenza (від італійського — тиша).

Навроцька вже позувала йому у відвертих фотосесіях, але для Малахової і Кравець досвід зйомки в нижній білизні був першим, передає Корупція.Стар

"Не приховую, я хвилювалася, — каже Олена Кравець. — І навряд чи б впоралася зі своїм хвилюванням, якби не команда професіоналів, яка працювала на майданчику. У підсумку, я випила келих "Белліні" для хоробрості, розслабилася і під час зйомки навіть увійшла у смак. Можу сказати одне: милі жінки, такі зйомки потрібні просто для себе. І геть усі хвилювання! Повірте, це додасть вам сміливості, блиску в очах, а головне — любові до себе. І потім — це просто потрібно зробити на пам'ять …".

Silenza — це три відвертих зйомки і три відвертих інтерв'ю, головна мета яких показати українським жінкам, що не варто боятися себе, не варто боятися говорити про те, що по-справжньому хвилює, не варто боятися своєї краси.

"Це проект про справжню жіночність, — каже організатор Юлія Кнут. — Світ глянцю за роки свого існування так спотворив уявлення про красу, що сотні тисяч жінок по всьому світу стали соромитися свого тіла. Ця скутість і невпевненість в собі нікому з них не додала щастя . і мова не йде про якусь пікантність, мова про головне: про пошук кохання, про пошук себе, про те, з чим доводиться боротися кожен день, про відмову або, навпаки, про прийняття компромісів і про те, що потрібно зробити, щоб прийти до свого щастя. Ми дуже вдячні Олі, Олені і Даші за сміливість і за участь в такому експерименті".

Автором зйомки, що відбулася в готелі 11 Mirrors, став відомий фотограф Сергій Юшков.

238881_3 kravets4