Новини про зірок
Подобається

Дочекалися! Святослав Вакарчук показав інтимні фото з дружиною (ФОТО)

18/12/2016     Автор: Яна Романська
Дочекалися! Святослав Вакарчук показав інтимні фото з дружиною (ФОТО)

Співак показав свою дружину і поділився інтимним спогадами.

Вакарчук є однією з найбільш загадкових постатей українського шоу-бізнесу, адже про своє особисте життя музикант розповідати не любить. Але на цей раз Святослав зробив виняток і відповів на відверті запитання, передає Корупція.Стар

Наприклад, лідер "Океану Ельзи" розповів про свої уявлення про інтим в підлітковому віці: 

"З шкільними друзями секс ми обговорювали рідко і говорили про нього, як про щось абстрактне. Не пам'ятаю, щоб хтось із моїх друзів виносив на обговорення своє особисте життя. а в школі я був великою дитиною. я пізнавав навколишній світ, приймав ті знання, образно кажучи, лежать під ногами, а не заховані в кущах. Секс тоді, в 1988-89 роках, під ногами не лежав. Порнофільми дивився в юності. Ну, як і всі, напевно. А зараз мені це не потрібно. Порнографію дивляться, щоб збудитися, у мене в цьому плані все гаразд".

Також стало відомо, що Вакарчук вже не приховує свою улюблену жінку Ляля: 

Також стало відомо, що Вакарчук вже не приховує свою улюблену жінку Лялю:

"На мені лежить величезна відповідальність за багатьох людей: батьків, за друзів, за групу, за шанувальників, за улюблену жінку … По-моєму, про Лялю вже всі знають. 

А я просто не хочу, щоб моє особисте життя ставало надбанням громадськості. я занадто ціную почуття, наш внутрішній зв'язок, і не хочу до нас нікого пускати ".

А ось що стосується власних дітей музикант вже визначився. В інтерв'ю Вакарчук зізнався, що вже хоче дітей, але от коли саме, він не зізнається: 

"Так. Вже, напевно, пора. Кажуть, що діти живуть всередині нас, і Бог вирішує, коли вони повинні з'явитися на світло. Так що я терпляче чекаю рішення Бога".

1-2 51