Новини про зірок
Подобається

Нереально: Дмитро Комаров розкрив страшну таємницю, чому насправді не сів у літак, який розбився у Гімалаях (ФОТО)

17/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Нереально: Дмитро Комаров розкрив страшну таємницю, чому насправді не сів у літак, який розбився у Гімалаях (ФОТО)

Ведучий "Світ навиворіт" розповів про доленосну зустріч із співвітчизником, передає Корупція.Стар

Автор програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров, який отримав статуетку "Телетріумф" у номінації "найкращий ведучий розважальної програми", дав інтерв'ю. Екстремал розповів, що напередодні авіакатастрофи у Непалі він та оператор Олександр Дмитрієв зустрілися з українцем, який підштовхнув команду проекту обрати наземний шлях замість повітряного, врятувавши таким чином життя мандрівників.

62015848eb09001824580a48a04176fb

"Напередодні авіакатастрофи в одному з місцевих кафе ми зустрілися з нашим колишнім співвітчизником. Українець вже п'ять років живе в Гімалаях, побудував найвисокогірнішу у світі лазню на дровах, харчується винятково гімалайською сіллю, ходить тільки босоніж. Досить загадкова особистість. Розповідав, що раніше в Україні був мільйонером і мав досить успішний рекламний бізнес. У кафе ми розговорилися, він пив тільки воду. А коли дізнався, що ми збираємося летіти, несподівано сказав: "Я не рекомендую вам летіти літаком, краще вирушайте на джипі".

Я став заперечувати, що дорога на авто займе 15 годин, але чоловік був наполегливим. Врешті-решт він спокусив мене і оператора розповіддю про надзвичайно красиві пейзажі дорогою, якою ми будемо їхати. І весь час при цьому примовляв: "Повірте, ви не пошкодуєте", — розповів Дмитро Комаров.