Новини про зірок
Подобається

Країна прощається з відомою на всю країну співачкою (ФОТО)

17/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Країна прощається з відомою на всю країну співачкою (ФОТО)

З самого ранку прихильники знаменитої співачки ворожать, що ж такого сталося в її житті, що вона вирішила перервати концертну діяльність на цілий рік, передає Корупція.Стар

Звичайно, першим припущенням стала вагітність артистки. Всім добре відомо, що Валерія з чоловіком давно мріють про поповнення в уже і так великій родині. Але не встигли фанати порадіти за пару, як Йосип розставив всі крапки над i.

Йосип Пригожин оголосив, що майже весь майбутній рік співачка не виступатиме. 

Виявляється, Валерія дійсно готує сюрприз своїм численним шанувальникам, але не той, про який всі подумали. Весь 2017 рік співачка буде працювати над записами нових пісень, а також над шоу-програмою, з якою вона вирушить у великий гастрольний тур по великих містах Росії в 2018 році. За словами Пригожина, вони планують вийти з цією програмою і на міжнародний рівень.

«У лютому у нас буде невелика гастрольний тур, який ми запланували давно. Його ми відпрацюємо в будь-якому випадку. У нас не буде літнього, осіннього туру в зв'язку з підготовкою до грандіозного шоу, з яким Валерія вже оговтається в великий тур в 2018 році, — розповідає Йосип Пригожин Woman's Day. — Для нас цей рік буде ювілейним, тому всі сили вирішили кинути на шоу, яке стане найдорожчим і технологічним з усіх, що ми робили раніше. Наша команда вже працює над створенням декорацій, костюмів і т. Д. Щоб все це здійснити в належному вигляді, необхідно взяти паузу, сісти на студію, записати нові хіти. Ну і крім всього цього ми плануємо зробити світове турне в 2018 році. Стартувати ми хочемо в лютому-березні, концерти пройдуть, швидше за все, тільки в великих містах, так як-то, що ми плануємо везти по країні, вимагає особливих майданчиків ».