Зіркові скандали
Подобається

Сенсація: стало відомо чому ведуча “Сніданку з 1+1” Марина Леончук розлучилися з чоловіком, ви будете в шоці від правди (ФОТО)

16/12/2016     Автор: Яна Романська
Сенсація: стало відомо чому ведуча “Сніданку з 1+1” Марина Леончук розлучилися з чоловіком, ви будете в шоці від правди (ФОТО)

Ведуча програми Сінданок з 1+1 Марина Леончук шокувала своїх прихильників новиною про розлучення. Після 14 років подружнього життя Леончук та її чоловік Дмитро вирішили розлучитися, передає Корупція.Стар

Ведуча зізнається, що через свій складний характер часом ранила та зачіпала чоловіка. Після цього він закрився, а одного дня взагалі заявив, що більше не може це терпіти.

Після розлучення Марина починає нове життя, тепер лише вдвох із сином Гордієм. Ведуча після розлучення навіть знялася з сином у зворушливій фотосесіїПісля розлучення Леончук з сином знялась у зворушливій фотосесії.

На своїй сторінці в Instagram Марина Леончук розповіла про те, що відчуває після розлучення та як сприймає такі величезні зміни. 

За словами ведучої, всі навколо невпинно повторюють, що вона доросла, освічена, розумна, красива, самостійна і незалежна жінка. Не без “цікавинок”, звичайно, однак лише в хорошому сенсі.

Ти віриш їм, віриш собі і продовжуєш жити. Ти смієшся і плачеш, бо помиляєшся. Ти хвилюєшся і радієш, тому що успіхів ти також досягаєш. Ти ростиш сина, працюєш, знайомишся з новими людьми і розлучаєшся. Без цього ніяк.

Марина Леончук впевнена, що в кожної людини свої втрати, як і переживання, досягнення, радощі та страхи. Головне — це засвоїти життєвий урок, адже людина постійно вчиться.

"Приймати рішення — це неминуче, тому що, дорослі і розумні жінки відповідають за свої вчинки, хоч і залишаються завжди дівчатками".

Марина Леончук та її чоловік прийняли непросте рішення розлучитися після довгого сумісного життя. Однак ведуча Сніданок з 1+1 стверджує, що нарешті отримала можливість познайомитися сама з собою.

384186727