Плітки
Подобається

І він туди ж: Син Ірини Білик змінився до невпізнання (ФОТО)

16/12/2016     Автор: Яна Романська
І він туди ж: Син Ірини Білик змінився до невпізнання (ФОТО)

Старший син Ірини Білик Гліб Оверчук перевтілився в містичного рокера в новому кліпі 21-річної української співачки, фіналістки нацвідбору «Євробачення-2013» на ім'я Marietta Ways. 

Кліп знімали на авторську пісню виконавиці «Не відпускаю». Оператором відео виступив відомий голлівудський оператор українського походження Анатолій Сахно, а режисером — Семен Горов, який придумав для сюжету незвичайну історію, а сина Ірини Білик змусив перевтілитися в рокера, що грає важку музику в лісі, передає Корупція.Стар

«Коли я шукала музикантів для свого кліпу, то опитала всіх своїх знайомих. Написав Гліб, сказав, що у нього своя група VдохVидоХ, він — барабанщик і хотів би знятися в кліпі. На кастинг з ним прийшли три музиканта, все дуже сподобалися режисерові. Але Гліб так скромно себе вів на майданчику, що його не впізнав навіть Семен Горов. Якби після зйомки його випадково не визнав хтось із нашої команди, я б ніколи не подумала, що це син Ірини Білик», — розповідає Marietta.

Виявилося, що молоді люди вчаться в одному інституті, але на різних факультетах: Marietta — на піарі, а Гліб вивчає кіно і телебачення. До зйомок цього відео молоді люди ніколи раніше не зустрічалися, але обидва залишилися задоволені спільною роботою і домовилися, що їх співпраця не обмежиться тільки цим кліпом.

Знімали відео в Києві на Лисій горі. Коли режисер послухав пісню, то відразу побачив в ній містику і вирішив, що зйомки будуть проходити саме там. Крім акторів в кліпі задіяли тварин — пугача і коня по кличці Камиш. Остання виявилася досвідченою актрисою, за плечима якої — багато кіноролей. На майданчику конячка поводилася гідно: спокійно реагувала на камеру, людей і кіношний дим, який додавав всього, що відбувається на зйомках особливої ​​таємничості.

Правда, містична історія зіграла з творчою групою злий жарт: під час зйомки несподівано сталася пожежа. 

«У кліпі знімався балет з незвичайними головними уборами у вигляді дерев'яних корон. Коли ввечері знімали завершальні кадри біля багаття, хлопці ходили зі смолоскипами, і у одного з танцюристів загорілася корона, все злякалися, але хлопець не розгубився — вийшов з кадру, загасив корону і повернувся до зйомки», — згадує артистка.

До слова, оскільки все проходило на натурі, а на вулиці було холодно, співачці довелося хизуватися по морозу в легкій сукні.

За словами виконавиці, це її четверта спільна робота з Семеном Горовим, проте саме цей кліп вона вважає новим кроком у своїй творчості. 

«Це серйозна робота, як і сама пісня. Так, там є містика, але все одно це історія про любов. За задумом режисера, в кінці кліпу персонажі пов'язують мене мотузками і кудись тягнуть. Я думаю, що цей епізод символізує почуття, які я все-таки відпускаю, а вони не можуть мене до кінця відпустити. Але як би мене не сковували, я все одно в завершенні відео від них йду. А ще в житті я захоплююся науковою фантастикою, люблю дивитися фільми на цю тематику, тому кліп припав мені до душі», — уклала Marietta Ways.

93_main_new-1481801443