Новини про зірок
Подобається

Сенсація: Надя Дорофєєва показала округлий животик (ФОТО)

13/12/2016     Автор: Яна Романська
Сенсація: Надя Дорофєєва показала округлий животик (ФОТО)

Підопічна Потапа, учасниця дуету «Время и стекло» Надя Дорофєєва днями опублікувала в фотоблозі знімок, яким однозначно заінтригувала своїх підписників, передає Корупція.Стар

26-річна Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в Instagram кілька фото, зроблених під час церемонії M1 Music Awards 2016. Для цієї події мініатюрна співачка вибрала рожевий атласний сарафан, який зіграв з дівчиною поганий жарт — підкресливши злегка округлий животик Наді.

Шанувальники не залишили без уваги кругленький живіт артистки, і прийшли до висновку, що Надя Дорофєєва вагітна.

"Здається ніби вагітна??", "Надюшка мені здається, чи Ви вагітна?", "Ось я теж подумала, хоча на інших фотках живіт плоский дуже і я спочатку подумала що просто плаття таке, або поза. Але прям реально животик з'явився))".

Насправді, Надю точно можна привітати з перемогою в номінації «Група року» на M1 Music Awards 2016, яку отримали «Время и Стекло».

Нагадаємо, що мініатюрна красуня влітку минулого року зв'язала себе узами шлюбу з артистом і ведучим Володимиром Дантесом, до цієї події пара зустрічалася вже 4 роки. Можливо зіркове подружжя вирішили перейнятися поповненням в сімействі? Скоро дізнаємося!

snimok