Джамала повеселилася на вечірці з Ольгою Куриленко, Кірою Найтлі і Бенедиктом Камбербетчем (фото)

13/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Джамала повеселилася на вечірці з Ольгою Куриленко, Кірою Найтлі і Бенедиктом Камбербетчем (фото)

На різдвяній вечірці в Лондоні було близько 60 знаменитих гостей, передає Корупція.Стар

Українська співачка Джамала поїхала в Лондон у справах, а опинилася на різдвяній вечірці зі світовими знаменитостями.

Про це вона написала на facebook і показала знімки з зірками.

"Я вирушила туди без особливих очікувань, а вийшла з відчуттям, що це був один з кращих вечорів в житті. Мене досі переповнюють емоції! Це було схоже на сон, в якому в одній кімнаті знаходяться всі твої улюблені музиканти і актори, а ти говориш з ними по черзі, танцюєш, співаєш і п'єш коктейлі", – написала вона.

За словами Джамали, вечірка проходила в лондонській квартирі, де зібралися "неймовірні особистості". Серед них були "персоналії світу кіно, театру, музики і плюс парочка британських топ-політиків".
"Першою, кого я зустріла, була Olga Kurylenko. Я підійшла представитися, а Ольга відповіла: "Я Вас знаю! Вітаю з перемогою!". Запитала, як у мене справи. Я сказала, що рада її успіхам і щаслива, що вона прославляє Україну в усьому світі.

Потім я побачила Jamie Cullum, не могла упустити шанс сказати йому, що він один з моїх найулюбленіших музикантів", – поділилася співачка.

Крім них Джамала також поспілкувалася з акторами, серед яких були Кіра Найтлі і Кейт Бекінсейл.

"Всі, хто бував зі мною на вечірках знають, що настає момент, коли я обов'язково повинна потанцювати. Так сталося і цього разу. Як же мені було приємно, коли через кілька хвилин до мене приєдналися Benedict Cumberbatch з дружиною, Keira Knightley і Kate Beckinsale. Всі посміхалися, було затишно, немов ми давно знайомі.Я присіла трохи відпочити і поруч зі мною виявився Eddie Redmayne. Я сказала, що в захваті від його гри у "Всесвіті Стівена Хоккінга", – розповіла співачка.

Джамала розповіла, що стала також свідком, як актриса у віці вичитувала свою молоду колегу, за те, що та курить поруч з нею.

"Придивившись я зрозуміла, що "жінка у віці" – Dame Shirley Bassey! Я стала говорити, що її пісня "History Repeating" зіграла дуже важливу роль в моєму житті, і як вона надихнула мене. Я була вражена, коли її менеджер сказав: "Це ж Джамала!". Ширлі вигукнула: "Як Джамала? Переможниця Євробачення?" – Написала співачка.

Далі до їхньої розмови, за словами Джамали, приєднався співак Ноел Галлахер.

"Зійшлися на тому, що в сучасній поп-музиці не вистачає чистоти і правди, вона по суті безглузда", – написала Джамала.