Юрій Нікітін відсвяткував день народження в колі близьких друзів (ФОТО)

12/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Юрій Нікітін відсвяткував день народження в колі близьких друзів (ФОТО)

Привітати продюсера Вєрки Сердючки прийшли його підопічні Віка і Слава з групи "НеАнгели", дизайнер Олена Бернацька, співачка Ассія Ахат, передає Корупція.Стар

Музичний продюсер Юрий Нікітін відсвяткував 49-й день народження в колі близьких друзів і колег. Цей захід також було приурочено до презентації четвертого альбому дружини продюсера Ольги Горбачової. 35-річна співачка і телеведуча вирішила знову повернутися до українського шоу-бізнесу після народження двох дітей. Кілька пісень з нової платівки під назвою "7 життів жінки" Ольга і виконала перед гостями під час святкування перед'ювілейної дати чоловіка.

26_main_new-1481545029

Привітати продюсера Вєрки Сердючки і гендиректора компанії MamaMusic прийшли його підопічні Віка і Слава з групи "НеАнгели", дизайнер Олена Бернацька, співачка Ассія Ахат. Сам іменинник зізнався "Сегодня", що цього дня вже встиг отримати багато корисних подарунків. "Зазвичай я попереджаю своїх друзів, що мені потрібно, і сам люблю дарувати дійсно потрібні речі. Мені приємно було отримати в подарунок якісні навушники, шкатулку для зберігання сигар, дальнометр для гольфу", – говорить Нікітін. Найзворушливіший подарунок Юрію зробила його старша дочка Поліна, презентувавши… шкарпетки.