Хто залишив Х-фактор-7 на шостому прямому ефірі

11/12/2016     Автор: Яна Романська
Хто залишив Х-фактор-7 на шостому прямому ефірі

Голоси суддів розділилися і проект залишив той учасник, який набрав найменше глядацьких голосів. Ним виявився Вітольд Петровський. Також найменше глядацьких голосів отримав гурт The Гіпнотунез, передає Корупція.Стар

Фіналісти виконували відразу дві пісні – хіт Євробачення та композицію від суперника.

Севак Ханагян, як завжди, був на висоті та душевно виконав хіт Євробачення під назвою Молитва та популярну пісню Вдвоем.

У зовсім новому амплуа постав Вітольд Петровський. Юлія Саніна обрала для нього рокову пісню До свидания, мама від гурту Моральний кодекс. Таким учасника не бачили ще ні судді, ні глядачі.

Здивували і джокери сезону – The Hypnotunez. Музиканти зіграли українську народну пісню Туман яром, туман долиною. Несподіваним для всіх став їхній вибір хіта Євробачення. Хлопці виконали гучну композицію Волшебный кролик, яка прозвучала у 2009 році на дитячому міжнародному пісенному конкурсі.

Запалили на сцені і Mountain Breeze. Хлопці порадували шанувальниць хітами Подруга ночь Макса Барських і Fairytale від Олександра Рибака.

Справжнім шоком став завершальний виступ вечора від рокерів з Detach. Вони зізналися, що виконати Dancing Lasha Tumbai стало для них викликом. Тому хлопці пішли на ризик. Навіть сам Андрій Данилко не міг уявити, що його пісня у образі Вєрки Сердюки може зазвучати у подібній рок-версії.

Після експериментів від учасників, на сцену найвокальнішого шоу країни вийшов популярний співак ALEKSEEV. Він заспівав кілька своїх хітів і побажав фіналістам знайти своє місце у світі музики.

За підсумками вечора у шоу залишилося тільки троє учасників. Неперевершена Оксана Марченко оголосила, що найменше глядацьких голосів отримав гурт The Hypnotunez.

h-faktor

Боротися за життя сьогодні довелося двом фіналістам – Вітольду Петровському і гурту Mountain Breeze.

Голоси суддів розділилися і проект залишив той учасник, який набрав найменше глядацьких голосів. Ним виявився Вітольд Петровський.