Новини про зірок
Подобається

Сумна новина! Відомий музикант смертельно хворий: фанати моляться за зірку (ФОТО)

10/12/2016     Автор: Яна Романська
Сумна новина! Відомий музикант смертельно хворий: фанати моляться за зірку (ФОТО)

У гітариста Black Sabbath виявили пухлину.

Легендарний музикант Тоні Айоммі пережив багато з тих пір, як у нього діагностували лімфому. Але в найближчому майбутньому йому доведеться ще одна операція, передає Корупція.Стар

В інтерв'ю для Irish Times гітарист Black Sabbath зізнався, що лікарі знайшли на задній стінці носа і горлі пухлина, яку терміново потрібно видалити.

"Я вирушив на черговий візит до лікаря чотири тижні тому. Він сказав, що рак не прогресує там, де він розвивався довгі роки, зате тепер з'явилася пухлина в горлі. Після повернення до Англії мені доведеться лягти на операційний стіл, щоб позбутися від неї. лікарі знайшли пухлину, але сказати точно злоякісна вона чи ні поки не можуть. На даний момент я відчуваю себе добре".

Під час інтерв'ю Айоммі розповів про те, як змінилося його життя після страшного діагнозу "рак", який йому поставили в 2012 році.

"Я був спустошений, коли лікарі оголосили, що у мене рак третьої стадії. Це сильно змінило моє життя. Я 50 років був в дорозі, тепер настав час приділити більше уваги друзям і родині ", — сказав Тоні.

У серпні Айоммі дізнався, що його рак в ремісії, але тепер на нього чекає операція на горлі, яка покаже — пішла хвороба або це тільки початок.

14243377184686