Новини про зірок
Подобається

Попалися! Стало відомо про таємне весілля Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої (ФОТО)

10/12/2016     Автор: Яна Романська
Попалися! Стало відомо про таємне весілля Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої (ФОТО)

Шанувальники давно підозрювали, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва офіційно оформили свої багаторічні відносини і є законним подружжям. 

Однак прямих доказів весілля зірок у папараці не було. Слід визнати, що російські папараці працюють не настільки ефективно, як американські, і багато фактів з життя зірок залишаються непоміченими, передає Корупція.Стар

Так сталося і з весіллям Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої. У лютому 2016 року Альбіна засвітила обручку на безіменному пальці, коли разом з Валерієм прийшла на святкування дня народження Аніти Цой, проте папараці не стали обтяжувати себе з’ясуванням обставин, у зв’язку з чим Альбіна носить колечко.

Тепер в ЗМІ з’явилися свідчення очевидця, який стверджує, що двома роками раніше він був свідком весілля Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої. За словами очевидця, Валерій не хотів привертати до торжества зайвої уваги, і на церемонії одруження були присутні лише кілька людей. Валерій запідозрив, що випадковий свідок є фотографом, які намагаються зробити знімки його весілля, і поспішив якнайшвидше виїхати від будівлі РАГСу.

meladze-600x400-325x280