Анна Снаткіна прийшла на червону доріжку без ліфчика у прозорій сукні (ФОТО)

10/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анна Снаткіна прийшла на червону доріжку без ліфчика у прозорій сукні (ФОТО)

На початку грудня кожного року артисти збираються, щоб відзначити День народження Гільдії акторів російського кіно. На 28-ту річницю організації зірка серіалів Анна Снаткіна з'явилася в ефектному золотистому вбранні, передає Корупція.Стар

Актриса виступила в якості ведучої урочистого вечора разом з колегою Петром Риковим. Захід відбувся в Будинку кіно. Дизайнерське золотисту сукню, доповнене аксесуарами в тон до вбрання, звернуло на себе увагу. Багато колег обсипали Снаткіна компліментами. В рамках святкування артисти вітають колег, які стали лауреатами фестивалю «Сузір'я», який відбувся в серпні в Орлі. Однак через щільний графік актор Андрій Мерзлікін не встиг отримати свою нагороду за виконання ролі в «Зеленій кареті», тому йому вручили статуетку в Будинку кіно.

1481125940_snatkina

Крім Снаткіної і Мерзликина, на святі на честь річниці Гільдії акторів російського кіно були присутні і інші не менш відомі особистості зі світу кінематографу, зокрема, Людмила Чурсіна та Валерій Баринов (він отримав від колег незвичайний подарунок — інвентар для роботи по дереву).