Новини про зірок
Подобається

В Одесі фанатку Путіна і ДНР змусили співати на вулиці: з’явилися фото (ФОТО)

09/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
В Одесі фанатку Путіна і ДНР змусили співати на вулиці: з’явилися фото (ФОТО)

В Одесі зірвали концерт російської "православної співачки і поетеси" Світлани Копилової, яка підтримує політику президента Росії Володимира Путіна і російську агресію проти України, змусивши її співати на вулиці, передає Корупція.Стар

Концерт Копилової повинен був пройти в Українському театрі на вулиці Пастера, проте після візиту активістів патріотичних організацій Одеси виступ скасували. Лідер організації "Рада громадської безпеки" Марк Гордієнко заявив, що Копилова раніше виступала в окупованому Криму і Донецьку, тому активісти не допустили, щоб вона виступала в Одесі.

584a3ff5c523d

"Вона могла б співати все, що завгодно, якби вона не була в Донецьку. Нехай би співала, ніхто б до неї не мав ніяких претензій. Але все повинні розуміти , якщо ви відвідуєте територію ДНР, ЛНР або Криму, то в Одесі ви не будете виступати. ви робите свій вибір ", — сказав Гордієнко.

Пізніше в поліцію надійшло повідомлення про замінування театру в зв'язку з чим правоохоронці оточили будівлю і нікого в нього не пускали. Після завершення перевірки інформація про замінування не підтвердилася, і поліція зняла оточення. Після того, як активісти "Ради громадської безпеки" і "Самооборони" поїхали, російська співачка вийшла до бічного входу і протягом двох годин спілкувалася зі своїми шанувальниками і навіть заспівала їм пісню, присвячену загиблим 2 травня, роздала автографи і сфотографувалася. У той же час її представники пропонували купити календарі, диски і карти пам'яті з концертами Копилової.