Новини про зірок
Подобається

Шок: важкохвора вагітна екс-солістка гурту «Сливки» вмирає з голоду, ви онімієте від подробиць (ФОТО)

09/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Шок: важкохвора вагітна екс-солістка гурту «Сливки» вмирає з голоду, ви онімієте від подробиць (ФОТО)

Подруга Даші Єрмолаєвої Теона Дольникова повідомила на своїй сторінці в Instagram, що екс-солістка групи Сливки потребує допомоги, передає Корупція.Стар

Дольникова написала в соцмережі, що Єрмолаєва, яка переїхала з чоловіком до Бразилії, виявилася "біля розбитого корита".

404191c53a36951020e82533d716d8ef

Чоловік кинув вагітну другою дитиною Дарину, відібравши практично всі її заощадження.

"Даша вийшла заміж, здавалося, за нормального хлопця з Москви. Який в підсумку змусив її продати рідну домівку в Москві і переїхати жити чомусь до Бразилії. Половину грошей він просто у неї відібрав, а на що залишилося вони купили руїну, тому що на що-небудь інше їм не вистачало. З половиною суми він втік і відмовився від своєї власної дитини за місяць до його народження, кинувши Дашу в боргах і в зруйнованому будинку, де ніде навіть прилягти. Дуже довга історія і сумна ", — заявила Дольникова.


Також Теона повідомила, що Єрмолаєва, яка виховує сина, серйозно хвора і буквально вмирає від голоду.

Загалом, зараз Даша хвора і їй потрібна медична допомога, на яку у неї немає грошей. Немає грошей навіть, щоб купити квиток і повернутися назад. Та й нема до кого. Мама померла. Хлопці, друзі мої, добрі люди! Давайте разом спробуємо їй допомогти. Ми разом. Не дати їй і її малюкові Бруно померти з голоду ", — закликала до допомоги подруга зірки.

Відзначимо, що не так давно Дар'я сама повідомляла в соцмережах про своє тяжке положення.

c3a407148f35b06dd1227bf4200d6462

"Я кожен день прокидаюся з надією на краще, намагаюся боротися. Але місцеві реалії просто знищують це. Люди просто знущаються. Кидають і підставляють. Щодня. Не кажучи про постійні сюрпризи і "бонуси". Коли немає взагалі води. Або каналізації. Або падає стіна. А ще ллє вночі, коли спиш, на голову. Складно тут одужати на цих "олімпійських" іграх. Мене явно відчувають … Або карають ", — написала співачка.

За повідомленням Дольникова мікроблозі, частина грошей шанувальники знаменитості вже зібрали.