Новини про зірок
Подобається

Країна в сльозах: відома модель померла після пластичної операції, залишивши двох дітей сиротами, поліція веде розслідування (ФОТО)

09/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Країна в сльозах: відома модель померла після пластичної операції, залишивши двох дітей сиротами, поліція веде розслідування (ФОТО)

Модель , яка зайняла перше місце в одному з популярних конкурсів краси, померла після пластичної операції, передає Корупція.Стар

У 28-річної Сантос, за попередніми даними, стався серцевий напад після того, як їй була зроблена ін'єкція препарату Potenay, призначена для видалення мімічних зморшок. Дівчина поскаржилася на сильне серцебиття і нестачу повітря. Сантос госпіталізували, проте лікарі не змогли врятувати її життя. Розслідуванням обставин смерті моделі зайнялася поліція Ріо-де-Жанейро, якій довелося для цього перервати її похорон. Слідчі підозрюють, що причиною трагедії стало те, що вона користувалася нелегальними препаратами.

Бойфренд Сантос Жілберту Азеведо повідомив, що його подруга багато курила і захоплювалася ін'єкціями Potenay. Пластичний хірург Вагнер Мораіш, послугами якого скористалася Сантос, відмовився взяти на себе провину за те, що трапилося, зазначивши, що процедура, яку він проводив, абсолютно проста і безопасна.Как вважає лікар, ускладнення виникли через те, що пацієнтка приховала від нього факт прийому деяких ліків і те, що являетсязаядлой курильщицей. Ракель Сантос в грудні 2015 року посiла перше мiсце в популярному конкурсі краси Musa do Brasil. У неї залишилися двоє синів у віці 7 і 13 років.

1 2