Джамала розповіла як готується до свого весілля (ФОТО)

08/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Джамала розповіла як готується до свого весілля (ФОТО)

Тренер "Голосу країни 7" і переможниця Євробачення 2016 Джамала розповіла про майбутнє весілля і "сліпі прослуховування" сьомого сезону вокального проекту, передає Корупція.Стар

Джамала повідомила, що буде досить вимогливим тренером, адже часові рамки обмежені. Кожен повинен розуміти, на що він іде. Також вона додала, що впевнено почуває себе в кріслі тренера, адже у неї є відповідна освіта викладача:

Намагаюся не пом’якшувати формулювання, мені легше говорити правду. Щоб домогтися бажаного, досить прямо сказати людині, що я думаю, не особливо добираючи слів. Тоді вона зрозуміє, що часу мало, вона в жорстких рамках. У "Голосі країни" ніколи розслаблятися – величезна конкуренція. Доводиться проявляти жорсткість, щоб розкрити потенціал кожного.

Звичайно, окрім роботи, Джамала згадала і про справи амурні. Зокрема, повідомила про весілля, яке скоро відбудеться. На жаль, дату вона не говорила, але дала зрозуміти, що воно буде скоро.

Свято зустрічатиму на сцені, буду виступати, як і всі минулі роки. А потім вже будемо святкувати вдвох з нареченим. День весілля афішувати не стану, скажу тільки, що воно скоро
поділилась Джамала.