Звездные скандалы
Подобається

Жахливий випадок: жорстоко зґвалтували відому співачку

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Жахливий випадок: жорстоко зґвалтували відому співачку

Вперше Lady Gaga публічно заговорила про зґвалтування рік тому на шоу Говарда Стерна. Тоді в ефірі співачка зізналася, що зазнала сексуального насильства одного відомого музичного продюсера, старше її на 20 років, передає Корупція.Стар

Довгий час зірка мовчала про пережиті і почуттях і емоціях. Розповісти, як вона сприймала відбувається протягом довгих років Lady Gaga наважилася на презентації документального фільму The Hunting Ground про насильство у дитячих таборах. За словами співачки, сексуально насильство повністю змінила її.

Довгі роки вона вінілу в події себе: Я думала, що відповідальна за те, що сталося: з-за того, що я була одягнена, з-за того, що я взагалі люблю провокувати. Думала, що я сама викликала таку реакцію. Що це була моя вина. Проте з часом вона усвідомила, що в зґвалтуванні винен тільки агресор“, — розповіла співачка.

Зірка впевнена, що її історія не єдина у своєму роді. У всьому світі тисячі стикалися з подібним досвідом. Lady Gaga сподівається, що, розповівши свою історію, зірка допоможе іншим дівчатам не тримати цю біль в собі.

Виступаючи на концертах, я бачу перед собою тисячі прекрасних юних осіб. І я знаю, що багато з цих людей зберігають всередині жахливі секрети. Але не тримайте біль в собі. Дозвольте їй викотитися з вас, як перезрелому яблуку.“, — закликала Lady Gaga.