Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 17 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 17 грудня

Овен

Зірки, як і раніше, сприяють вашій кар'єрі, особистим відносинам, торгівлі, політичної та державної діяльності. Не думайте, що почуття деякого заспокоєння і задоволення — ознака вашої слабкості. Ви просто наближаєтеся до вершин свого щастя.

 Телець

У Вас порівняно рідко з'являлися свіжі думки щодо заробляння грошей, але зате у Вас є вельми оригінальна ідея, як зі смаком їх витратити. Голосували одноголосно.

 Близнюки

На роботі багато Близнюки вважатимуть за краще бути в курсі всіх справ, і їм буде складно підкорятися деяким розпорядженням начальства. Дотримуйтеся субординації. Ви повинні знати своє місце, але при цьому вірити в себе і зберігати свою гідність.

 Рак

Всі здавалися нерозв'язними проблеми будуть спокійно вирішені в робочому порядку, інші — буквально на ходу, і Ви, нехай ненадовго, зате явно, відчуєте себе майже щасливою людиною.

 Лев

Ви закінчили чергову роботу. Відчувається, що Ви працювали з душею, і тому Ваше дітище приємно радує і Вас, і Вашого шефа. Але подекуди ще потрібні дрібні доопрацювання.

 Діви

 Ймовірно ослаблення імунітету, виникнення простудних захворювань. Рекомендуються масажі, ванни з гарною парою, очищення шкіри, однак слід поменше спати. Будь-яке лікування хвороби цього дня потрібно проводити обережно, так як хід лікування може бути непередбачуваним.

Ваги

Спроба поділити шкуру невбитого ведмедя може привести до конфліктів в колективі. Та й ведмідь може образитися…

 Скорпіон

Це період несподіваної допомоги тих, від кого і не припускали її отримати, період перемир'я з тими, з ким були в сварці. Не відміняйте зустрічі — вони відкриють перспективи нових планів і домовленостей, реалізувати які ви зможете, опинившись у суспільстві солідних людей.

 Стрілець

Підвищена ймовірність конфліктів, причому тим більш серйозних, ніж дрібніше привід, їх провокує.

 Козеріг

Сьогодні удача буде супроводжувати тим, хто працює у сфері мистецтва та розваг, спортсменам і підприємцям. Щасливо складеться місяць у тих, хто закоханий, хто зайнятий вихованням дітей або тільки планує завести дитину. Можна також розраховувати на успіх в будь-яких іграх, вікторинах, конкурсах — там, де є азарт і важливий щасливий випадок.

 Водолій

Ви напрочуд швидко зав'язуєте відносини з молодшими за віком або соціальним станом, але в той же час власний індивідуалізм і деяка зневага до старших може створювати безліч конфліктів.

 Риби

У любові існує небезпека неможливості висловити свої почуття. Сімейні проблеми можуть стати надбанням гласності. Постарайтеся відкласти підписання матеріальних зобов'язань. Не найкращий час для вступу в шлюб. Приймайте рішення самостійно, не посвячуючи в них сторонніх людей.