Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 15 грудня

Овен

Ви з задоволенням поринете в планування відпуску на новорічні свята. Головним натхненником в цьому буде ваша кохана людина. Допоможуть порадою і друзі – вони підкинуть вам хороші ідеї, а ви розвинете їх у повноцінну програму.

Телець

В цілому цей день пройде спокійно. Ви будете рівно і шанобливо спілкуватися з усіма без винятку, вам можуть повіряти свої таємниці інші родичі. Головне, чого слід побоюватися, – розкриття цих таємниць.

Близнюки

Зараз вам може бути не до відпочинку – занадто багато справ. Це необов’язково робота – просто у вас є плани, і розважатися, витрачати час даремно ви не маєте наміру. Ви станете активно вивчати інформацію про питання які вас цікавлять. Навряд чи хтось зможе назвати таку напружену роботу відпочинком.

Рак

Цей день сприятливий для вас практично у всіх питаннях. Єдине, постарайтеся не давати обіцянок. Обставини можуть скластися таким чином, що вам складно буде їх виконати, причому з не залежних від вас причин. Уникайте вирішення фінансових питань. Зараз не беріть кредитів і не давайте грошей у борг.

Лев

Сьогодні вас може захлеснути хвиля сумнівів, і прийняти якесь рішення буде нелегко. Багато чого опиниться на межі зриву не з вашої вини. Але сприйміть все, що відбувається як випробування, яке потрібно гідно пройти. Постарайтеся не з’ясовувати стосунки з коханою людиною.

Діва
 
Неприємність, з якою ви можете зіткнутися сьогодні, криється у взаєминах з коханою людиною. Чи то ви опинитеся неуважними до партнера, а може бути, що він зробить щось, не подумавши. Спробуйте знайти компроміс і відновити мир.

Терези

Навряд чи в цей день відбудуться грандіозні події, які перевернуть ваше життя. Але позитивні зрушення намічаються. Особливо ви зможете досягти успіху в справах, які пов’язані із спілкуванням, контактами та домовленостями. Постарайтеся віддати борги, якщо вони у вас є.

Скорпіон

Зараз у багатьох питаннях ви будете на коні. При втілення в життя своїх планів та ідей у ​​вас вистачить розуму, сил, витримки і навіть везіння. А натхненником виступить близька людина. На даному етапі утримайтеся від вживання алкогольних напоїв у не надто знайомих компаніях.

Стрілець

День обіцяє принести нові приємні враження. Цілком імовірно, що причиною тому стане кохана людина. А якщо ваше серце не зайняте, то саме зараз там може оселитися великі і світлі почуття. Уважно озирніться навколо, можливо, ваша половинка вже поруч.

Козеріг

Для вас йде сприятлива пора у сфері Любові. Тим, хто ще не знайшов свою половинку, потрібно активізуватися. А ті, чиє серце вже зайняте, можуть чудово провести час в компанії коханої людини. Постарайтеся на цей день скласти велику програму для спільного відпочинку і розваг.

Водолій

День може піднести не зовсім приємні сюрпризи в області піднесених почуттів. Потрібно постаратися приділяти більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви здатні образити або ущемити їхні інтереси. Через це спливуть давні образи і претензії.

Риби

Сьогодні вам варто поменше говорити про себе і свої проблеми. Ви можете тільки загострити обстановку. Утримайтеся також від обговорення або засудження кого-небудь. Справа в тому, що ви обов’язково зачепите чиї-небудь інтереси і викличете відповідну реакцію.