Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 14 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 14 грудня

Овен

Вмійте стримувати агресію у вчинках і словах, інакше все за один день ви позбудетеся розташування близьких. Можлива нестабільність в настрої. В цей день вдалі поїздки. А зустрічі з родичами принесуть позитив у ваше життя.

 Телець

У першій половині дня Тельцям скрізь буде супроводжувати удача. Сьогодні їм вдасться втілити всі свої плани та ідеї, що стосуються не тільки роботи, але й особистого життя. Захисні можливості організму, цього дня, будуть сильно підвищені. Сьогодні один з найбільш сприятливих днів, щоб прийняти найбільш важливі для вас рішення.

 Близнюки

З самого раннього ранку вас будуть переслідувати якісь страхи. Манія переслідування — це настільки серйозний момент, що його не варто залишати без уваги! Подумайте, чи варто переживати з цього приводу?

 Рак

Будь-які плани і задуми Раків обіцяють сьогодні здійснитися лише в тому випадку, якщо вони будуть діяти непомітно і нікому не будуть про них розповідати. Вдалим буде цей день для людей, які вирішили змінити роботу і буде зовсім невдалим для зачаття дитини. У другій половині дня, можливі невдачі в особистому житті, постарайтеся надмірно не концентруватися на інтимні проблеми.

 Лев

Дрібні побутові проблеми, не зіпсують сьогодні вам настрій. Вам буде везти у всіх справах. Сьогодні вам вдасться виконати всі намічені цілі і близько підійти до виконання заповітної мрії. Можливо саме сьогодні, ви отримаєте допомогу від людини, від якої навіть не очікували.

 Діви

 Сьогодні вам буде здаватися, що весь світ знаходиться біля їхніх ніг. Сприятливий день для отримання знань. Можна відвідувати світські заходи.

 Ваги

Сьогодні вдалий час для медичного огляду. В цей день займіться здоров'ям і присвятіть його собі повністю.

 Скорпіон

У Скорпіонів сьогодні можливі поломки засобів комунікації, електроніки, оргтехніки. Будьте обережні.

 Стрілець

Критичний день. Деяким Стрільцям сьогодні доведеться зіткнутися з недоброжелательством і навіть зрадою. З самого ранку вас закрутить кругообіг різних справ. Спробуйте уникнути конфліктів з начальством і партнерами.

 Козеріг

Є люди в душі яких живе сонце. Його промінчики є в очах, посмішці, справах. Коли ви поруч з цими людьми, ви відчуваєте тепло. Навіть коли за вікном холод. Намагайтеся бути близько до таким людям. Вони завжди вас зігріють і допоможуть.

 Водолій

Сьогодні Водолії сміливо можуть порадувати себе і рідних покупками, а також планувати подорожі, адже їх дохід сьогодні обіцяє істотно зрости. Можливо сьогодні ви почуєте приємну новину, яка змінить ваше подальше життя.

 Риби

Рибам, як ніколи, згодитися сьогоднішня інтуїція. Робіть все так, як підказує серце і не слухайте ніяких порад. Будьте впевнені сьогодні на успіх.