Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 13 грудня

Овен

Дурням завжди щастить! Але ви не входите до їх числа, тому вам живеться не так легко. В який раз, зможете переконатися в цьому сьогодні. Але все ж ставитеся з усмішкою, тоді і труднощі будуть здаватися не такими складними.

 Телець

Фінансове становище Тельців обіцяє сьогодні дещо покращиться. У вас є прекрасна можливість виграшу або вигідної покупки. Можливо сьогодні вам повернуть борг, про який ви майже забули.

Близнюки

Помилка, яку ви не так давно зробили, відбилася не тільки на вас, але і на кохану людину. Сьогодні вам потрібно все зважити і зрозуміти — чи є у вас продовження?

 Рак

Сьогодні Ракам вдасться вирішити багато різних проблем, як ділових, так і особистих. Деякі Раки сьогодні можливо отримають на роботі невеликий гонорар, за відмінне виконання роботи. В сім'ї теж обіцяє панувати мир і благополуччя.

 Лев

Сприятливими для Львова у цей день будуть подорожі, фізичні навантаження, а також творча робота. Один з кращих днів, щоб зайнятися лікуванням, методами народної медицини. Присвятіть сьогоднішній день сім'ї і своїм близьким людям.

 Діви

 Навіщо кудись їхати чи йти, коли умиротворення і спокій вам доставить перебування вдома. Просто побудьте з сім'єю.

 Ваги

Постарайтеся не слухати думку оточуючих, а послухайте краще свою інтуїцію. Це допоможе вам прийняти правильне рішення і уникнути помилок. Можливо сьогодні вам належить почути важливу новину, яка вас дуже порадує.

 Скорпіон

Тиху і спокійну всередині сімейну атмосферу на сьогодні обіцяє гороскоп Скорпіона. Вдалий період в особистому житті, творчості та вирішення сімейно-побутових питань.

 Стрілець

Успіх буде супроводжувати тих Стрільців, які займаються творчою діяльністю. Постарайтеся не звертати увагу на різні плітки, які розпускають ваші недоброзичливці. Сьогодні також можливе погіршення стосунків з родичами, які вас в черговий раз не зрозуміють.

 Козеріг

Козероги сьогодні дійсно заслужили на довгоочікуваний відпочинок. Відмовтеся від побутових проблем. Розслаблено вдавайтеся улюбленим заняттям, а суєту відкладіть на завтра.

 Водолій

Водоліям сьогодні належить бути стриманими і делікатними, щоб не посваритися з протилежною статтю і не провести день в атмосфері скандалів.

 Риби

Риб сьогодні може очікувати як ділове відрядження, так і службові контакти. Деякі Риби чудово проведуть свій час з близькими і коханими, яке запам'ятатися надовго.