Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 грудня

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 12 грудня

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 12 грудня, попереджає про те, щоб Ви не були занадто наполегливі у питаннях, в яких не дуже розбираєтеся. Інакше це стане причиною бурхливого з'ясування відносин з родичами. Щоб вирішити суперечку, Ви навіть зустрінете третю сторону.

 Козеріг

Козерогам сьогодні, 12 грудня, не варто сильно проявляти активність, а краще провести день, нічого не роблячи. Тільки так Ви відчуєте себе бадьорим, і з бойовим настроєм в понеділок прийдете на роботу.

 Водолій

Сьогодні, 12 грудня, Водоліям доведеться спілкуватися зі старим знайомим чи однокласником. Після довгої розлуки Ви вирішите організувати невеликі посиденьки, під час яких розповісте один одному, що сталося у Вашому житті за кілька років і обговоріть всіх спільних знайомих.

 Риби

Зірки сьогодні, 12 грудня, кажуть про те, щоб Риби не горячились, обговорюючи дозвілля зі своїми родичами. Щоб визначитися, як Ви проведете суботній вечір, використовуйте інтернет і знайдіть те, що підійде всім членам сім'ї, а не тільки Вам. Так Ви уникнете великого скандалу.

 Овен

Овни сьогодні, 12 грудня, цілий день будуть чекати звістки від дорогої людини. Дізнавшись про те, що Вам було потрібно, Вам прийде думка, що є багато цікавих варіантів для проведення суботнього вечора. Проведіть його з користю.

 Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 12 грудня, говорить про те, що з самого ранку на Вас впаде буря випробувань. Справа в тому, що Ваша друга половинка прокинулася не в дусі і буде намагатися звалити на Вас всі проблеми. Щоб не зіпсувати собі день, погоджуйтеся з усім, що говорить дорогий чоловік, але не приймайте це на свій рахунок.

Близнюки

Сьогодні, 12 грудня, Близнюки проявлять великий інтерес до життя колеги або дуже далекого знайомого. Ваша надмірна цікавість виведе людину з себе. Ображатися не варто. Поставте себе на його місце і все відразу стане зрозуміло.
 Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 12 грудня, говорить про те, що Ви весь день будете перебувати в центрі уваги. Але навіть підвищена популярність у осіб протилежної статі не допоможе Вам позбавитися від важких думок про майбутнє. Розслабтеся, не варто думати про те, що невідомо. Насолоджуйтесь моментом.

 Лев

Леви сьогодні, 12 грудня, будуть сильно переживати з-за того, що не дотримали обіцянку, дану дорогій людині. У самий відповідальний момент він не дочекався Вашої підтримки. Зірки рекомендують зробити відповідні висновки, інакше Ваша друга половинка може засумніватися у Вашій надійності.

 Діва

Дівам сьогодні, 12 грудня, належить займатися активними видами спорту. Всією сім'єю Ви відвідаєте каток чи підете на лижну прогулянку. Суботній вечір буде сповнений приємної втоми і гарного настрою.

 Ваги

Ваги сьогодні, 12 грудня, не захочуть самостійно приймати рішення або проявляти ініціативу. Вся субота пройде в очікуванні запрошення на дружню бесіду, похід в кіно або інший захід. Тим не менш, зірки рекомендують не чекати, а самим творити свою долю і дозвілля в тому числі.

 Скорпіон

Сьогодні, 12 грудня, Скорпіони будуть заручниками обставин. До Вас дійде чутка, що Ваш коханий знайшов собі коханку. На жаль, Ви, не перевіривши цей факт, не тільки влаштуєте грандіозний скандал, але і вперше серйозно задумаєтеся про розлучення. Зірки рекомендують не приймати поспішних рішень.