Героїня шоу «Нового каналу» вперше стала мамою

07/12/2016     Автор: Яна Романська
Героїня шоу «Нового каналу» вперше стала мамою

Творці реаліті «ПоLOVEинки» на «Новому каналі» можуть собою пишатися: проект був в ефірі всього два сезони, а вже причетний до зародження не тільки великого почуття, а й нового життя. 

Героїня першого сезону шоу Анастасія Яблучко, яка вийшла заміж після участі в проекті, днями вперше стала мамою, передає Корупція.Стар

І хоча обранцем дівчини (і батьком дитини) став не Микола, з яким вона познайомилася на шоу, «ПоLOVEинки» до цього дуже навіть причетні. Справа в тому, що саме вечір побачення став для Насті доленосним: повертаючись після нього додому, вона зустріла старого знайомого Дмитра. Той приревнував дівчину до потенційного суперника і сам почав до неї залицятися. Закінчилося все, як ви вже зрозуміли, весіллям, а тепер у закоханих є ще й чудова дівчинка Поліна.

«Я щаслива дружина і мама, — ділиться емоціями Настя. — Нарешті у мене є те, про що я так довго мріяла: дружна і любляча сім'я. У нас народилася здорова, красива дівчинка. Наша Полінка радує нас з кожним днем ​​все більше. Йдучи на «ПоLOVEинки», я навіть уявити не могла, наскільки круто зміниться моє життя! Цей проект допомагає повірити в себе. І в те, що все в цьому світі гідні любити і бути коханими. І я дуже вдячна всій команді реаліті за те, що вони роблять».