Новини про зірок
Подобається

Таки попалився: Потап поцілував коханку на очах у колишньої дружини, ви онімієте на кого він проміняв Горову (ФОТОДОКАЗ)

06/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Таки попалився: Потап поцілував коханку на очах у колишньої дружини, ви онімієте на кого він проміняв Горову (ФОТОДОКАЗ)

Засновник та учасник популярного дуету «Потап і Настя» не раз шокував публіку своїми витівками чи висловлюваннями, ну вміє співак привернути до себе увагу і знає, як це успішно зробити та «провернути». Здавалося б до такої поведінки Потапа всі давно уже звикли: і публіка, і шоу-бізнес, ну і звісно сім’я та дружина зокрема, знає все ж таки, чим чоловік на життя заробляє! Та от остання витівка репера все ж зуміла шокувати, знову ж таки ту саму публіку, і шоу-бізнес, і пресу, і колишню дружину також, передає Корупція.Стар


Справа в тому, що Потап коли перебував у Юрмалі на конкурсі «Нова хвиля», де виступав у якості одного із ведучих вокального марафону. Як і всі знаменитості, Потап спілкується з журналістами і дає інтерв’ю. Відтак, перший конкурсний день фестивалю «Нова хвиля» ознаменувався для виконавця пікантною ситуацією, яка швидше за все переросла у скандал. На очах у своєї колишньої дружини він пристрасно поцілував у губи журналістку Нового каналу.

Журналістка брала у Потапа інтерв’ю, співак не зраджуючи своїм звичкам «наїжджав» на дівчину, звинувачуючи в тому, що вона пліткарка і задає йому неправильні питання.

«Щоб закінчити суперечку, я наївно запитала Потапа про те, як він відпочиває і скільки грошей на це витрачає. А він у відповідь ні з того ні з сього поцілував мене в губи на очах у колишньої  дружини Ірини! Вона теж була в шоці від свого благовірного», – розповіла по телефону журналіст.

12831970