Новини про зірок
Подобається

Помолімося! Відома композитор загинула разом із чоловіком у жахливій аварії (ФОТО)

05/12/2016     Автор: Яна Романська
Помолімося! Відома композитор загинула разом із чоловіком у жахливій аварії (ФОТО)

4 грудня у ДТП під Одесою загинула відомий музикант і композитор Юлія Гомельська. Доцент, кандидат мистецтвознавства, викладач кафедри теорії музики та композиції Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової, передає Корупція.Стар

Аварія сталася під селом Кошари Лиманського району. В результаті зіткнення двох машин загинули Юлія і її чоловік Сергій Усатенко. Людина з іншої автівки отримала травми. Причини аварії встановлює слідство.

7 грудня у Юлії Гомельської мав відбутися великий концерт у консерваторії. Вона хотіла відзначити 80-річчя з дня народження композитора Олександра Красотина виступами студентів і аспірантів.

"Ще за місяць вона забронювала зал, я їй сказала, щоб вона не поспішала. Ми всі в шоці, не можемо усвідомити. Вона була талановитим музикантом, композитором, прекрасною жінкою, веселою, як дівчисько", — каже секретар ректора музичної академії Галина.

Чоловік Юлії закінчив у свій час в консерваторії кафедру народних інструментів, працював телеоператором. У подружжя залишилася доросла дочка.

Юлія Гомельська — учасниця багатьох міжнародних фестивалів та проектів в Україні та за кордоном. Творчу діяльність вона поєднувала з науковою і викладацькою. Мала багато перемог на престижних творчих конкурсах.Лауреат першої премії всеукраїнських національних конкурсів композиторів (1993, 1995) та перших премій міжнародних композиторських конкурсів у Бельгії (2003) і Франції (2006). У 2011 році Юлія Олександрівна стала лауреатом престижної Премії ім. Бориса Лятошинського Міністерства культури України та Національної Спілки композиторів України.

Тренер юніорської та юнацької збірних України та Харківської обласної федерації самбо Євген Тешер загинув в автокатастрофі на трасі Київ-Харків-Довжанський.

738847_w_300_lq