Новини про зірок
Подобається

Трагічна втрата: фанати прощаються з відомим на весь світ співаком (ФОТО)

04/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Трагічна втрата: фанати прощаються з відомим на весь світ співаком (ФОТО)

69-річний Елтон Джон продав більше 260 мільйонів копій своїх альбомів, виграв п'ять премій "Греммі", один "Оскар", одну "Тоні", одинадцять Ivor Novello і відіграв більше трьох тисяч концертів за 50 років музичної діяльності, передає Корупція.Стар

У наступному році Елтон Джон офіційно оголосить, що йде зі сцени і повністю присвячує себе родині. Як повідомляє peopletalk, очікується, що заяву він зробить в березні, в день його 70-річчя.

"Я зараз думаю тільки про дітей, — говорив Елтон ще в лютому. — Все зараз в моєму житті крутиться навколо того моменту, коли вони підуть в школу, а потім і закінчать її. І це, мабуть, найважливіше в моєму житті. Вони найважливіше для мене".

Близький друг Елтона сказав: "Елтон бачив все і зробив все. Йому більше нічого доводити".

Вдома сера Елтона Джона чекають чоловік Девід Ферніш (вони разом вже 23 роки) і діти від сурогатної матері 5-річний Захарій і 3-річний Елайджа

69-річний Елтон Джон продав більше 260 мільйонів копій своїх альбомів, виграв п'ять премій "Греммі", один "Оскар", одну "Тоні", одинадцять Ivor Novello і відіграв більше трьох тисяч концертів за 50 років музичної діяльності.