Новини про зірок
Подобається

Оце так деталі: Дмитро Комаров розповів про свої перші інтимні відносини в неповнолітньому віці (ФОТО)

02/12/2016     Автор: Ігор Нагорний
Оце так деталі: Дмитро Комаров розповів про свої перші інтимні відносини в неповнолітньому віці (ФОТО)

Автор і ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров поділився маловідомими подробицями свого життя, передає Корупція.Стар

Телеведучий зізнався, що вперше почав зустрічатися з дівчиною в 12 років:

"Ми з цією дівчинкою проводили практично весь час разом. Вона була з паралельного класу. Я її зустрічав на автобусній зупинці вранці, ми разом їхали на уроки, доходили майже до школи і далі йшли окремо. Ми були з різних класів і ховалися від сторонніх поглядів. Після уроків ми чекали один одного і разом їхали до мене додому робити домашнє завдання. А ввечері я проводжав її на автобус. Це було те перше справжнє кохання".

738331_3_w_590

Дмитро поділився і особливостями свого характеру:

"У людях я найбільше не можу терпіти лицемірства і обману. І ніколи не прощаю підлість і зраду".

Також популярний телеведучий розповів, що ідея створити проект "Світ навиворіт" у нього народилася під час подорожі Таїландом:

"Одного разу на півночі Таїланду я перебирався через якийсь брід по пояс у багнюці. Я йшов, фотографував і думав, що добре було б знімати все це на відео. Тому що словами і фотографіями не передати всі ці емоції. Тоді у мене з'явилася ідея створити програму про екстремальні подорожі".

Список назв проекту включав близько 70 варіантів, але коли телеведучий придумав словосполучення "Світ навиворіт", то відразу зрозумів — це те, що потрібно.

Команда проекту у складі найменшої знімальної групи з двох осіб — Дмитра Комарова та оператора — під час своїх подорожей показує справжнє життя в екзотичних куточках світу, намагається зрозуміти, чим живе місцеве населення, як заробляє і у що вірить. Дуже часто Дмитро знайомиться з відомими людьми в різних країнах.