Зіркові скандали
Подобається

Скандал року: Потап розлучився з дружиною, ви онімієте від причини (ФОТО)

01/12/2016     Автор: Яна Романська
Скандал року: Потап розлучився з дружиною, ви онімієте від причини (ФОТО)

Артист зі своєю колишньою дружиною тепер лише співпродюсери.

Український артист Потап розійшовся зі своєю дружиною і співпродюсером MOZGI Entertainment Іриною Горовою. Про це сказано в новому випуску журналу "Отдохни" в Facebook, передає Корупція.Стар

Співпродюсери вперше розповіли про своє розлучення і розкрили інші подробиці особистого життя", — сказано в повідомленні. Крім того, опубліковано відео з бекстейджа зйомок із зірковою парою.

https://www.facebook.com/otdohni.ua/videos/705847772915192/

"Друзі, ми такого не робили ніколи … Ми дещо розповімо про нас те, чого ви не знаєте", — сказав Потап.

"Вас це порве", — додала Ірина.

Користувачі соцмереж давно помітили, що репер практично не публікує фотографії з дружиною.

Чому вони повідомили про розлучення, яке офіційно оформили ще два роки тому, тільки зараз, герої інтерв'ю не пояснювали. Тим не менше, виявилося, що роз'їхалися вони ще п'ять років тому.

Колишнє подружжя зізналося, що намагалися зберегти шлюб, але потім зрозуміли: прийшов час змін. При цьому обоє зуміли зберегти теплі дружні стосунки, вирішити побутові та бізнесові питання і вберегти дітей від стресів, що зазвичай супроводжують розлучення.

За словами Ірини, вони є справжніми друзями, "симбіозом двох людей, які не можуть існувати одне без одного". Олексій теж підтвердив, що "хоч давно і роз'їхалися, але толком і не розлучались". Вони вдячні одне одному за щасливий шлюб, але зараз уже в обох є своє життя.

1360757513_1