Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 грудня

01/12/2016     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 8 грудня

Овен

У цей період розкриваються нові перспективи і нові несподівані можливості, обумовлені співпрацею і появою нових друзів. Подорож обіцяє не тільки певну вигоду, але також допоможе зміцнити здоров'я, що похитнулося і подарує цікаву зустріч. Зараз для вас буде дуже корисно подорож, зміна обстановки заспокоїть нерви, розвага дасть поживу фантазії і розуму.

Телець

Тенденції цього дня додадуть вам психологічну налаштованість на досягнення мети одним ривком, вольовим імпульсом. Можна сміливо пускатися в вояжі і турне, найкраще за кордон. Однак як у рідному місті, так і далеко від нього слід виявляти розумну обережність і не здійснювати пізніх прогулянок по безлюдних вулицях і парках.

Близнюки

Попутний вітер дме в ваші вітрила. Вашого успіху можуть серйозно перешкодити тільки ваша власна неорганізованість і бажання вирішити відразу кілька проблем. Разом з друзями і однодумцями будуйте плани на майбутнє в області створення спільних підприємств, у громадському та політичному сферах.

Рак

Сприятливий день для початку нової справи. Сьогодні у чоловіків-Водоліїв з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Однак ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою партнерів або схваленням впливових покровителів. Беручи рішення, будьте обережні. У другій половині дня імовірна зустріч зі старими друзями. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки, взаємне нерозуміння, сварки.

Лев

Зірки рекомендують вам повністю присвятити себе роботі, оскільки сприятливе розташування зірок обіцяє принести швидкий і вагомий результат всім починанням останнього часу. Цілеспрямована діяльність успішно завершиться довгоочікуваним звісткою або зустріччю з партнером.

Діва

Несприятливий день. Ймовірно, сьогодні фатальний збіг обставин призведе до фінансових втрат або змусить вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Невдалий час для звернення до начальства або в громадські установи, для зміни роботи, житла або прийняття важливих рішень. Можливо, що звістка, яке ви сьогодні отримаєте, змусить вас звернутися за допомогою до друзів. Імовірність проблем зі здоров'ям дуже велика. Не піддавайтеся на провокації.

Терези

Можливі непередбачені зміни намічених планів, здатні надовго вибити Терезів з робочої колії. Ймовірно протистояння в спілкуванні, кожен буде наполягати на своїй думці, не слухаючи оточуючих. Інтимна близькість не доставить радості. Відкладіть розмова з домочадцями. Зняти втому допоможе чашка зеленого чаю, зміцнюючого серце і судини.

Скорпіон

Збитковими виявляться переїзди, переселення. Не виключені невдачі в розмові з вчителями, керівниками, начальством, викликані недостатньою кількістю вашої дипломатичності. Невідповідний момент для інвестування в будівництво, оформлення житлових кредитів і покупок житла.

Стрілець

Сьогодні може активізуватися взаємодія з друзями, однодумцями, різними громадськими організаціями або клубами за інтересами. Зрослі товариськість і комунікабельність можуть зробити Стрільців незамінним учасником дружніх посиденьок, під час яких відбудуться знайомства з цікавими особистостями. Призначайте на цей день заходи, так як ви можете продемонструвати у всій красі свої достоїнства і таланти.

Козеріг

Не виключено, що ви будете «начинені» порохом пристрастей і спрагою пригод. Магнітне поле вашої привабливості максимально розжарить простір навколо вас. Реагуйте на людські відносини, проявляючи справжню душевну щедрість і щирість. Але не дозволяйте маніпулювати собою, адже ви будете щасливі тільки тоді, коли ніхто не буде заважати вам жити так, як хочеться.

Водолій

Сімейні клопоти можуть виявитися в центрі уваги. Багатьом Водоліям доведеться займатися оформленням документів, залагоджувати справи дітей, батьків або інших домочадців. Занепокоєння доставить і саме житло. Друга половина доби буде більш спокійною. Відмовтеся від копання в таємних причини відбуваються в колективі процесів, інтриг і обхідних шляхів. Спокійно виконуйте те, що від вас вимагається.

Риби

Сьогодні зростуть природна комунікабельність і рухливість Риб. Вони будуть мати успіх у всіх сферах діяльності, заснованих на спілкуванні. Відмінний момент для вирішення колективних і службових питань, шоу-бізнесу, організації творчих зустрічей, спортивних змагань.