Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 грудня

01/12/2016     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 6 грудня

Овен

День спокійний. Близько полудня можна подумати про відпустку, пошукати інформацію в Інтернеті, але ніяких рішень поки не приймайте: є небезпека заблукати, в ілюзіях, прийняти картонний будиночок за мармуровий палац. Компенсуйте нудьгу відвідуванням аквапарку або ванною з аромамаслами.

Телець

Хороший день для самоаналізу, роботи над своїми комплексами і страхами. Варто уникати багатолюдних зборищ. Чудовий момент для творчості, усамітнення, медитацій. Постарайтеся сьогодні не потрапити під дощ і ні в якому разі не ходіть в мокрому взутті: уразливі ноги, дуже легко їх застудити.

Близнюки

Сімейні проблеми на деякий час можуть випасти з поля вашого зору. Але вони неодмінно про себе нагадають за допомогою якого-небудь екстраординарного події. При вашій зайнятості і схильності віддаватися справі до кінця намагайтеся надовго не йти від домашніх обов'язків.

Рак

При негативних астрологічних аспектах посилюються дратівливість, образливість, підвищується ймовірність застудних захворювань. Потрібно пам'ятати, що основна причина всіх наших хвороб — стреси і нестійкість нервової системи. Відмінний заряд бадьорості принесуть будь-які фізичні навантаження.

Лев

День сприятливий для серйозних ділових переговорів, підписання важливих договорів, поїздок в інтересах бізнесу. Постарайтеся використовувати всі можливості для досягнення успіху у всіх починаннях. Ваші здоров'я і працездатність знаходитимуться сьогодні на висоті, не дивлячись на те, що навантаження значно збільшаться.

Діва

Можливо, що в першій половині дня ви будете перебувати в центрі уваги, що задовольнить ваше самолюбство. Але якщо ви не відчуєте щирості, то суспільство з хвалебними промовами і з фальшивими посмішками стане вам чужим. Ви зможете розібратися в усіх тонкощах ситуації.

Терези

Поставтеся до себе суворіше, самокритика в даному випадку — кращий засіб від манії величі. Можливо, що проблеми минулих років, про які ви вже почали забувати, випливуть назовні і стануть причиною змін в житті. Велика необхідність тверезої оцінки того, що відбувається. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і зміцнити своє становище.

Скорпіон

Не виключено, що сьогодні вам доведеться уважніше придивитися до друзів або колег по роботі, які, ймовірно, не заслуговують вашої довіри. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди або життєві принципи. Проявіть виняткову обачність — швидше за все, вам не вдасться змінити хід подій на свою користь.

Стрілець

У цей день остерігайтеся пліток і підступів недоброзичливців. Будьте пильні і обережні в обіцянках — зірки попереджають про ймовірну агресії. Не намагайтеся сьогодні домогтися прориву в справах: даний період несприятливий для корінних змін. Після роботи поспішайте додому і не робіть вечірніх прогулянок на самоті.

Козеріг

Сьогодні один з найгарніших днів для того, щоб поліпшити свій добробут. Постарайтеся не упустити такий шанс. Цього дня ви можете укладати контракти і ділові угоди, навіть самі ризиковані, вони обіцяють принести непогані доходи. В особистих стосунках, вас можуть очікувати проблеми, якщо партнер відмовиться прийняти вашу точку зору.

Водолій

Людей цього знака, сьогодні можуть очікувати значні фінансові втрати. Не виключено, що сьогодні вам доведеться зробити дорогу покупку, або витратити гроші на ремонт житла. Багато часу і сил, сьогодні, віднімуть домашні клопоти. Постарайтеся уникати сварок і сварок з близькими для вас людьми. Зірки рекомендують проявити великодушність і поступитися.

Риби

Сил буде мало, вам краще віддати перевагу спокійним заняттям при відсутності бурхливого спілкування поза домом і взаємодії з гіперактивними людьми. Уникайте контактів в любовно-інтимній сфері. Можливий розрив з постійним партнером, якщо ви вчасно не візьмете під контроль своє бажання стати вільними у своїх вчинках.