Новини про зірок
Подобається

Терміново: Настя Каменських настільки хвора, що вже не в змозі вийти на сцену, лікарі роблять все можливе (ФОТО)

30/11/2016     Автор: Катерина Гук
Терміново: Настя Каменських настільки хвора, що вже не в змозі вийти на сцену, лікарі роблять все можливе (ФОТО)

Кілька днів тому Потап і Настя завершили свій всеукраїнський тур "Золоті Кити". Останній, так званий "зелений" концерт туру, був запланований у Краматорську. Однак перед початком концерту до глядачів вийшов Потап, розповівши, що Настя захворіла і просто не зможе виступати. Разом з публікою було вирішено, що концерт все-таки відбудеться, хоч і без солістки гурту, передає Корупція.Стар

 

Незабаром на особистій сторінці в Instagram Потап написав:

Позавчорашній концерт в Краматорську увійде в історію … це був 24 концерт туру Потап і Настя — Золоті кити, Настя дуже захворіла ангіною і не могла не те що вийти-руку підняти, мені довелося вийти перед концертом і поговорити із глядачем — я розповів про ситуацію і запропонував або скасувати і здати квитки або допомагати мені співати партії за Настю і все-таки виступити концерт …. Ніхто не пішов — ми співали 1,5 години … дякую глядач. А Настя навіть на 30 секунд вийшла на сцену! я зрозумів, завдяки цьому концерту, яку величезну роль і обсяг роботи виконує Каменських. Видужуй Настя, без тебе ПіН фігня, як би я там не старався!

Також в мережі багато шанувальників дуету висловили підтримку і побажання якнайшвидшого одужання для Насті.

Нагадаємо, що тур "Золоті Кити" розпочався 14 вересня 2016. Напередодні солістка гурту зламала ногу після невдалого стрибка з парашутом, тому на перших концертах туру Настя Каменських виступала зі спеціальним самокатом для зламаної ноги.