Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 грудня

29/11/2016     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 4 грудня

Ваги

Ваги сьогодні, 4 грудня, займуться плануванням майбутнього. Ретельно проаналізуйте досягнуті цілі і подумайте, що Вам ще не вистачає, щоб Ви відчули себе повністю щасливою людиною. Потім глибоко вдихніть і поспішіть підкорювати нові вершини. Удача буде на Вашому боці!

 Скорпіон

Сьогодні, 4 грудня, Скорпіони будуть чути від сторонніх людей безліч приємних слів з приводу своєї зовнішності. Ваша робота в тренажерному залі зробила своє, а з допомогою Вашого вишуканого смаку Вам вдалося створити для себе ідеальний образ. Насолоджуйтеся цим досягненням.

 Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 4 грудня, попереджає про те, щоб Ви не здавалися і не кидали важку справу на половині шляху. Можете бути впевнені, що, доклавши зусилля, з-під Вашого пера вийде такий шедевр, про який заговорять навіть ЗМІ, а не тільки Ваші найближчі друзі та знайомі.

Козеріг

Козероги сьогодні, 4 грудня, будуть вирішувати серйозні проблеми в своєму бізнесі або на роботі. Будьте готові до того, що навіть доведеться найняти адвоката, щоб відстояти свої інтереси. Це Вас вкотре мотивує отримати більш глибокі знання в юриспруденції.

Водолій

Сьогодні, 4 грудня, Водолії продемонструють свою злопам'ятність особі, яка Вас в якийсь складний момент життя підвела. Коли людина попросить Вас вже про послугу, Ви відплатите йому тією ж монетою. Тим не менш, зірки рекомендують не опускатися до рівня не дуже сумлінного одного, а бути вище обставин.

 Риби

Зірки сьогодні, 4 грудня, кажуть про те, щоб Риби не відволікалися на особисті справи під час виконання службових обов'язків, інакше є ризик того, що доведеться виправляти свою помилку і у вихідні. Тому робочу п'ятницю повністю присвятити роботі, а у вихідні проведіть час з сім'єю за приємним дозвіллям.

 Овен

Овни сьогодні, 4 грудня, відчують велику втому в кінці напруженої трудової тижня. Ви захочете швидше закінчити всі справи і зі спокійною душею відправитися на коктейль з дорогою людиною. Ваші плани будуть втілені в життя.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 4 грудня, говорить про те, що Вам належить обговорювати зі своєю другою половинкою дуже складні і провокаційні теми. У цей день Ви вирішите придбати дуже дорогу річ, а для цього Вам доведеться добре проговорити фінансове питання.

 Близнюки

Сьогодні, 4 грудня, Близнюки будуть дуже активно себе рекламувати. Ви справите велике враження не тільки на своїх друзів, але і на високопоставлену особу, яка пізніше зіграє велику роль у Вашому житті. Не пропустіть момент!

 Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 4 грудня, говорить про те, щоб Ви не витрачали робочий час на вирішення власних проблем або на невимушене спілкування з іншими співробітниками. Така Поведінка буде сильно розкритикована начальством. Будьте готові вислухати позначення або навіть отримати догану.

 Лев

Леви сьогодні, 4 грудня, захочуть поліпшити обстановку в своєму будинку. Щоб створити затишне гніздечко, Ви підете в спеціальний магазин і купити все, що необхідно. Невеликий ремонт і перестановка зроблять Ваш будинок дуже комфортним і гідним похвали за смак і креативний підхід до дизайну інтер'єру.

 Діва

Дівам сьогодні, 4 грудня, належить спілкуватися з людиною, яка не дуже приємна, але проявляє до Вас підвищений інтерес. На жаль, у Вас не вистачить сміливості пояснити людині, що Ви не маєте до неї ніяких почуттів, тому Ви звернетеся за допомогою до одного або колишній другій половинці. Але будьте готові до того, що таке рішення виллється в нову авантюру.