Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 грудня

29/11/2016     Автор: Яна Романська
no-cover

Овен

Однією рукою Ви відштовхуєте якісь обставини, іншою намагаєтеся їх утримати. Ось і відповідь на питання: "Чому начебто нічого й не відбувається, а я так втомлююся?".

Телець

Ви з задоволенням берете на себе роль пілота та штурмана. А якщо штурман не потрібен, то зацікавленого спостерігача і добровільного порадника, хоча це і не кращий варіант.

Близнюки

Ви боретеся за те, щоб зробити так, як роблять "ТАМ", ніж як звикли "ТУТ". Але врахуйте, що далеко від звичних місць проживання привезені зерна часто дають найгірший урожай. А в іншому, є сенс спробувати.

 Рак

Деколи у Вас виникає сильне бажання ухилитися від відповідальності, яка завжди здається трішки лякає. Правда, звикнувши і примирившись з нею, Ви ні за що не впустите інших на під-відомчу Вам територію.

 Лев

 Ваша сильна сторона — здатність побачити те, чого не помічають інші, слабка — невміння, а скоріше небажання цією здатністю скористатися інакше, ніж для створення враження у колег і друзів.

 Діви

 Від Вас і раніше залежало не багато, але тепер ілюзія власної значущості розсипалася в пух і прах, хоча зовні Ви зберігаєте холоднокровність і гідність, долю благаючи про одне: що швидше як-небудь закінчилося!

Терези

Трохи підвищений тиск, трохи прискорений обмін речовин, трохи підвищений адреналін. Отримані сьогодні травми будуть гоїтися трохи повільніше, ніж зазвичай. Тому краще обійтися без них. Як, в іншому, і без хірургічних втручань.

 Скорпіон

Жайворонок, прив'язаний довгою мотузкою за лапку, і співає, і літає високо, і абсолютно контролюємо. Рідкісний збіг обставин, коли трезвомислення  і раціональність не стримують, але направляють творчі пориви.

 Стрілець

Несприятливі дні. Розірвавши сковують його цепи, Прометей засумнівався: «А що тепер робити?». Яскравий початок буде мати невиразний кінець.

 Козеріг

Ваша особистість відійшла на задній план. Це ні добре, ні погано. Головне — возз'єднатися з нею по закінченні вистави.

 Водолій

Можливо, Ваші самочинні дії зі зрозумілих причин припадуть дуже не по душі шефові. Але він не зможе не визнати їх логічність і досконалість. Що, власне, і було потрібно довести.

Риби

Стільки випадковостей, що вони ось-ось складуться в якусь закономірність. Сьогодні можливі всілякі розбіжності, обмовки, помилки, непорозуміння.