Новини про зірок
Подобається

Жорстоке садо-мазо: солістка гурту NIKITA знялася у розпусній фотосесії (ФОТО 18+)

28/11/2016     Автор: Катерина Гук
Жорстоке садо-мазо: солістка гурту NIKITA знялася у розпусній фотосесії (ФОТО 18+)

Учасниця NIKITA Анастасія Кумейко оголосила про запуск власної лінійки шкіряних фетиш-аксесуарів Nana Domination. Перша модель — чокер з пензликом і повідцем — доступна тільки в тематичному наборі для дорослих LoveBox Dominant. На кожному чокері викарбувано підпис зірки, передає Корупція.Стар

В кінці листопада Анастасія Кумейко порадувала своїх шанувальників відразу двома подарунками до новорічних свят — першими фетиш-аксесуарами своєї авторської колекції Nana Domination і особливим тематичним набором для дорослих LoveBox Dominant, який вона розробила в колаборації з брендом LoveBox.

6234_736934_4_w_1000

Тематичний набір LoveBox Dominant призначений для пар, які хочуть поринути в атмосферу фільму "П'ятдесят відтінків сірого" і випробувати на собі переваги домінування і підпорядкування в ліжку. У кожному наборі — всі необхідні предмети для особливого вечора удвох, а найголовніше — ексклюзивні аксесуари Nana Domination.

3736_736934_2_w_1000

"Колекція Nana Domination і набір для дорослих LoveBox Dominant — це початок мого діалогу з парами. Я — за те, щоб сміливіше висловлювати свої бажання і самостійно управляти своїми потаємними фантазіями. Свобода уяви дає можливість творити і надихатися результатами. Ставтеся до ваших стосунків один з одним, як до творчості — вносите новизну і інтригу! Почніть вже сьогодні разом з Nana Dominaion! ".