Новини про зірок
Подобається

Спотворена співачка відсудила у хірурга 2,2 млн (ФОТО)

28/11/2016     Автор: Катерина Гук
Спотворена співачка відсудила у хірурга 2,2 млн (ФОТО)

Виконавиця хіта "Мне просто очень нужен ты" Саша Project відсудила у пластичного хірурга 2,2 мільйона рублів. Судилася з клінікою 4 роки, передає Корупція.Стар

У 22 роки, народивши першу дитину, молода мама хотіла повернути пружність грудей і підкоригувати ніс.

Хірург Андрій Ворошкевич крім двох операцій встановив дівчині імплант в підборіддя, пообіцявши зробити Сашу красивіше самої Анджеліни Джолі.

 

Однак замість пишногрудої блондинки з тонким носом і загостреним підборіддям знаменитість перетворилася в героїню фільмів жахів. Знадобилося 9 повторних операцій, щоб прибрати квадратно-трикутну груди, перекіс підборіддя, повернути Саші пам'ять і бажання жити.

У процесі розглядів два роки тому Зюзінський суд прийняв рішення стягнути з клініки 90 тисяч, однак на цьому співачка не зупинилася. Гінзбург подала апеляцію і привернула до відповіді всіх лікарів, через яких їй довелося розлучитися не тільки з кар'єрою, але і з чоловіком.

"В процесі експертизи виявили, що їй потрібно витягувати імплантати з грудей, тому що вони можуть в будь-який момент лопнути, — розповідає мама артистки Маргарита Дмитрівна. — Їй не зробили відновлюючу операцію після того, як двічі вставляли імплант в підборіддя, тому зараз у неї можуть почати випадати зуби. Саші також потрібно переробити і ніс. Прийшовши найкрасивішою дівчинкою, вона змінилася до невпізнання. Вона підходить до дзеркала — і бачить чуже обличчя. Мало того що воно не її, так воно ще й понівечене шрамами, провалами, запаленнями і синцями. У Саші в грудях імплантати, які використовувалися повторно, і це підтвердив виробник".

24 листопада Саша Гінзбург відсудила у медиків 2,2 мільйона рублів. Отримані гроші підуть на виправлення всіх недоліків і каліцтв, що спричинили Саші.

737439_2_w_590