Новини про зірок
Подобається

Сенсація: розкрито скандальні подробиці чому вигнали одразу трьох ведучих з каналу «1+1» (ФОТО)

28/11/2016     Автор: Катерина Гук
Сенсація: розкрито скандальні подробиці чому вигнали одразу трьох ведучих з каналу «1+1» (ФОТО)

У суді інтереси ведучих представляла юрист Наталія Петрова. Подробиці позовних вимог не вказані. "Оскільки зараз справа знаходиться в суді, ми не можемо нічого коментувати, тому що хочемо уникнути будь-якого тиску на суд", — заявила Безулик.


Ведучі телеканалу 1+1 Ганна Безулик, Людмила Добровольська і Олесь Терещенко опротестували у суді наказ про їхнє скорочення, який було видано генеральним директором Студії 1+1 Олександром Ткаченком, передає Корупція.Стар

dobrovolska_liudmyla_643

У заяві, підписаній звільненими телеведучими, повідомляється, що власники і керівники компанії мають право на реорганізацію каналу і оптимізацію виробництва. "Більше того, ми не маємо наміру дискутувати з приводу "природності" зміни осіб в ефірі каналу 1+1", йдеться в заяві.

"Проте, хочемо підкреслити, що такі зміни повинні відбуватися виключно в правовому полі, з повагою до співробітників компанії, в рамках загальнолюдської етики і культури", — заявили журналісти.

Окрім того, вони звинуватили керівництво каналу в порушенні Редакційного Статуту компанії 1+1.

1358344857_868

"Згідно з Редакційним Статутом телеканалу 1+1, зміни редакційної політики прирівнюються до змін умов праці. 18 листопада ми подали заяви про звільнення у зв’язку з цими підставами", — повідомили у позовній заяві журналісти.

Безулик, Добровольська і Терещенко також заявили, що "генеральний директор каналу Олександр Ткаченко не вважає за потрібне виконувати пункти Редакційного Статуту, що є однією з умов діяльності телерадіокомпанії в Україні".

У 1+1 заявили, що з великою повагою ставляться до внеску Безулик, Добровольської і Терещенка в розвиток каналу.

3e3c41d326dc5cc627230cc35233679c

"Водночас необхідно зазначити, що колеги отримували від керівництва каналу кілька пропозицій щодо різних варіантів співпраці з 1+1. На жаль, вони не вважали за можливе прийняти жодну з них. Головним предметом розбіжностей між каналом і ведучими став безпрецедентний розмір грошової компенсації, яку вони запросили", —  заявила прес-служба 1+1.