Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 листопада

28/11/2016     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 28 листопада

ОВЕН
У когось з близьких вам людей починається новий дивовижний етап в житті, і його радість передасться і вам теж. Приєднайтесь до нього, чим би він не займався, і частина його позитивної карми пошириться і на вас.

ТЕЛЕЦЬ
Нові знайомства — це завжди дуже важливо, але варто не забувати про старих друзів. Все, що ви робили в минулому, привело вас до того, ким ви є зараз і, звичайно, відобразиться на майбутньому. Тож, звертайте увагу на кожен свій крок та кожне рішення.

БЛИЗНЮКИ
Сьогодні варто переоцінити свої пріорітети. Адже, швидше за все, поки що надзвичайно складно досягти бажаного. Не засмучуйтеся, пригальмуйте і поставте перед собою більш реалістичні цілі.

РАК
Сьогодні ідеальний день для знайомств. Посміхніться, пофліртуйте та просто заговоріть з людиною, яка вже довгий час вам подобається. Спілкування віч-на-віч з незнайомцем зарядить позитивом та енергією.

ЛЕВ
Ваше професійне і особисте життя почнуть налагоджуватися. Це те, чого ви так довго чекали, тому скористайтеся шансом. Зателефонуйте своїй коханій людині і заплануйте романтичну зустріч.

ДІВА
У вас є незавершені справи, з якими варто впоратися якнайшвидше. Перш  ніж починати новий проект, переконайтеся, що ви закінчили всі свої справи.

ТЕРЕЗИ
Вас переповнює позитивна енергія, прийшов час поділитися нею з оточуючими. Застосуйте свої організаторські здібності і влаштуйте подорож, похід в кіно чи просто зустріч дома разом зі своїми близькими.

СКОРПІОН
Сьогодні зорі радять проявити свою фантазію на кухні. Покличте на вечерю друзів та близьких, це чудова можливість показати їм свою турботу та похизуватися своїми кулінарними вміннями.

СТРІЛЕЦЬ
Вам здається, що минуле переслідує вас. Так і має бути, вам потрібно засвоїти ще декілька важливих уроків. Прислухайтеся до порад оточуючих, це допоможе визначитися із власними планами. Сьогодні чудовий день, щоб відвідати своїх родичів.

КОЗЕРІГ
Якщо ви сьогодні прокинулися в поганому настрої, пам’ятайте, що лише ви можете змінити ситуацію. Змінивши ставлення до речей та подій, ви автоматично зарядите атмосферу позитивом.

ВОДОЛІЙ
Сьогодні все буде складатися не так, як ви того хотіли. Це не означає, що ви недостатньо працювали чи доклали недостатньо зусиль. Просто є речі, які ви не можете контролювати.

РИБИ

Нещодавно зміни, які відбулися з вашим близьким другом чи подругою, надихнули вас на те, щоб змінити ваше життя. Чудовий час, щоб почати сьогодні.