Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 листопада — 4 грудня

28/11/2016     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 28 листопада — 4 грудня

Овен
21 березня — 20 квітня

Овнам в майбутньому тижні зірки рекомендують давати оточуючим приводи для радощів. Та й Вам самим слід очікувати безліч приємних несподіванок. Самотні представники Вашого знака Зодіаку зіткнуться з підвищеною увагою протилежної статі. Будьте у всеозброєнні!

Телець
21 квітня — 21 травня

Тельці на наступному тижні опиняться під впливом Венери. Це посприяє продуктивному спілкуванню, яке принесе дуже цікаві і сприятливі результати. Ваші ідеї будуть профінансовані заможними людьми, так що не соромтеся презентувати свої задуми. Удача завжди буде поруч. Не пропустіть її!

Близнюки
22 травня — 21 червня

Близнюкам зірки пропонують на наступному тижні приділити час своїм починанням в будь-який день, за винятком 29 числа, коли буде Молодик. Зовсім не виключено надходження значної суми грошей, чекайте будь-яких форм фінансового потоку в своє життя. Ваш професіоналізм буде оцінений по достоїнству. У спілкуванні з протилежною статтю не забувайте про почуття гумору.

Рак
22 червня — 23 липня

Ракам зірки рекомендують в найближчі сім днів проявити ініціативу в романтичних питаннях. Можете очікувати творчих злетів та успіхів у будь-яких сферах професійної діяльності. Ваші сили буде підживлювати планета Уран, яка традиційно підштовхує до нових досягнень і звершень.

Лев
24 липня — 23 серпня

Львів небесні світила попереджають про те, що на майбутньому тижні слід приділити час гостинності, або самим налаштовуватися на походи по гостях. Спілкування — Ваш головний козир в прийдешні сім днів, постарайтеся його використовувати гідно. У романтичних питаннях проявите рішучість. У професійних питаннях може надійти цікава пропозиція.

Діва
24 серпня — 21 вересня

Дівам зірки пропонують в майбутньому тижні діяти напролом. Ви зможете впоратися з будь-якою справою, за яку візьметеся. На роботі Ви заразите оточуючих своїм ентузіазмом. Є шанс зустріти людину, яка вплине на хід вашого подальшого життя дуже сприятливим чином. Не сидіть вдома, бувайте частіше на людях!

Терези
22 вересня — 23 жовтня

Терезам небесні світила обіцяють, що протягом прийдешніх семи днів буде з'являтися все більше потенційних можливостей для того, щоб досягти успіху. Вам підвладні будь-які сфери діяльності. Романтична сфера перебуває під заступництвом планети Уран: можуть виникати розбіжності з близькими людьми. Саме від Вас буде залежати, як ви впораєтеся зі сформованою обстановкою. Будьте тактовними, обговорюйте розбіжності з другою половинкою, не спалюйте мости.

Скорпіон
24 жовтня — 22 листопада

Скорпіонів зірки сповіщають про те, що прийдешні дні сприятливі для оновлення гардеробу. Для закоханих бажані спільні подорожі на недалекі відстані, спільне дозвілля також привнесе масу позитиву в романтичну сферу життя. Фінансова ситуація стабільна. Даний період принесе удачу тим, хто шукає собі нове робоче місце.

Стрілець
23 листопада — 21 грудня

Стрільцям зірки пропонують на наступному тижні повернутися до якоїсь своєї незавершеної справи. З астрологічної точки зору це найбільш сприятливий період для того, щоб довести все до кінця. У фінансовій і любовної сферах все благополучно. Якщо давно планували придбати нову техніку — час більш ніж вдалий.

Козеріг
22 грудня — 19 січня

Козерогам зірки радять наступного тижня піддатися впливу Урана — планети, люблячої зміни і нововведення. Використовуйте свіжі підходи й нестандартні рішення у всіх своїх сферах діяльності. Позитивний результат не змусить себе довго чекати.

Водолій
20 січня — 19 лютого

Водоліям зірки на майбутньому тижні нададуть можливість насолодитися яскравими подорожами з приємними людьми і обернути все, що відбувається собі на користь. Погоджуйтеся на будь-які пропозиції і використовуйте їх в повній мірі. Це буде дуже насичений позитивними емоціями період!

Риби
20 лютого — 20 березня

Рибам небесні світила обіцяють, що протягом прийдешніх семи днів Ви будете ефективні в будь-якій сфері діяльності. Особливо пощастить тим, хто розбирається в підприємництві. Намагайтеся бути більш активними, проявляйте наполегливість і будьте цілеспрямованими, зірки на вашому боці! Заступництво Нептуна, планети мрій і фантазій, сприятливо позначиться в цей період і на романтичній сфері Вашому житті.